Szach mat dla ludzkości - zakazany film, który w skrócie opisuje plan globalistów

"Szach dla ludzkości". Film, który w 11 minut tłumaczy o co chodzi w tzw. "wielkim resecie". - https://wolnemedia.net/szach-mat-dla-ludzkosci/?fbclid=IwAR1jbJC-PfmxNKrHVAcwhfeKeK5Idj6Er575yKbYWds3WmrpLvSJg1TQF1s
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Co możemy zrobić na poziomie osobistym- punkt 4 bardzo,bardzo ważny,ale bardzo trudny do wykonania dla większości.Niestety.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Co możemy zrobić?
Nie otwierać linków od Świat zwariował, szczególnie z takim badziewiem :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 14

Czy dziś lipiec 2022 nadal podtrzymujesz swoją opinię , nadal nie wierzysz że ten film pokazuje plany globalistow ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szach mat dla ludzkości - zakazany film, który w skrócie opisuje plan globalistów

Ten film powstal 8 lat temu i wszystko sie sprawdza.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ten film powstał 8 lat temu. Był, jest i nadal będzie zawsze "aktualny", bo zawarte w nim przesłanie można określić jednym słowem - anarchia.
Być nieposłusznym dla jakiejkolwiek władzy, to główne zalecenie dla odbiorcy. Nie ważne, czy w Polsce rządzi Tusk, czy Kaczyński, a w USA Obama, Biden, czy Trump. W każdym zakątku świata, wszystkich i wszystko negować.
Świat zwariował i jemu podobni proponują nam chaos.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

wladza dziala zgodnie z postanowieniami elit, ktore ich sponsoruja. Wszystkie kraje sa zadluzone w prywatnych bankach, to zadluzenie wprost galopuje, rzadzacy nie sa w stanie sie z tego wydostac. Dodatkowo tworzony jest sztuczny kryzys z powodu wirusa o nieznanym pochodzeniu, ktory wywoluje chorobe podobna do grypy (xD!) i zamyka sie gospodarke. Przeciez jakby nawet byla wojna to gospodarka musi zarabiać i generować zyski a tu ja zamykają w czasie pokoju (xDx2)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

Oczywiście nie zgadzam się z powyższymi tezami, ale... pytanie jest ciągle otwarte.
- Co proponujecie w zamian?
- Nic, chaos
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

A to akurat dobe pytanie. Co w zamian
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wolność? Ty myślisz że zamknięta gospodarka przez rok i kolejne 4 lata do 2025, jak ogłosił schwabz na światowym forum ekonomicznym? Pamiętasz kryzys z 2004? To przy tym co nadchodzi to ziarenko. A co w zamian ? Wolność która niedługo ci zabiorą
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Powtarzasz slogany, to raz.
Po drugie wolność jest celem, którego nikt nie neguje. Według mnie ograniczenia związane z koronawirusem są koniecznością i nie są ograniczeniem ogólnie pojętej wolności człowieka. Jeżeli jednak uważacie, że ogólnie pojęta wolność człowieka jest zagrożona, to proszę wskazać sposób (drogę), aby wolność utrzymać. Decyzje podejmuje wybrany w wolnych wyborach rząd. Nawiasem mówiąc opozycja nie kwestionuje kierunku, a jedynie ma zastrzeżenia do samego wykonania. Wy proponujecie przeciwstawianie się tym decyzjom nic nie oferując w zamian.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Szkoda, że anonim. Mądrego miło poczytać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

> Według mnie ograniczenia wiązane z koronawirusem są koniecznością

Według ciebie. I masz pełne prawo tak uważać i nawet to głosić.
Według mnie, pandemiczne ograniczenia są całkowicie nieskuteczne a zatem i bezcelowe. Czyli ograniczają moją wolność, nie dając nic w zamian. I również mam pełne prawo tak uważać i to głosić. Co więcej, moje twierdzenia, w przeciwieństwie do twoich, poparte są licznymi dowodami empirycznymi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Misiek, Ty patrzysz przez pryzmat siebie samego i dlatego pchasz ksomatą łapę między drzwi a futrynę.
Dawaj te "empiryczne dowody". Liczne! Byśmy mogli wzruszyć gęsi puch w poduchach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

W tym wątku nie chodzi o to, czy pandemiczne ograniczenia są skuteczne, czy nieskuteczne. Chodzi o to, że ktoś nawołuje do nieposłuszeństwa, tym samym do anarchii. Ja akurat tej władzy nie wybierałem, ale wybrali ją obywatele mojego kraju większością głosów. Jeżeli masz lepszą propozycję na walkę z pandemią, to wskaż siłę parlamentarną, która uzyska większość w sejmie i przegłosuje odpowiednie ustawy ku twojemu zadowoleniu. Jeżeli nie masz siły sprawczej, to podporządkuj się woli tej większości, bo żyjesz w społeczeństwie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ileż można fabrykować dowody?
Teoretyczne wyssane z palca i/lub wirtualnego śmietnika to bułka z masłem, ale i empiryczne ;) to w obecnych okolicznościach przyrody, pumpernikiel z wiejskim serkiem.
Ps
Musi srebrniki nie zgadzają się ;) (?)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A jem so(e)ry. Ser pleśniowy...
http://youtu.be/6EUh3R_a_zE
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobre. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Społeczeństwo mamy ynteligentne, wyedukowane i elokwentne,....
Mnożyłby zalety w nieskończoność, po prostu ;)
https://youtube.com/watch?v=IuUaAdlbqV4&feature=share
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No przecież wszystko można
http://youtu.be/t8lnCA8PHJM

Przepraszam. To było poniżej krytyki.
Zamaluję "infantylniową" farbą.
Bez odbioru
http://youtu.be/oerwijS1JOc

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...