Szafa Dzieciaka w Gdańsku - wstępne informacje!

Po pierwsze mama hana - pożyczam nazwę i mam nadzieję, że dzielnie poprowadzę Twoją akcję w Gdańsku.

Dziewczyny, wzięłam się za organizację Szafy Dzieciaka w Gdańsku. Rozmawiałam z kierownictwem Klubu Osiedlowego Piastuś na Przymorzu i mam dostać odpowiedź do piątku. Niestety jedynym dniem w jaki mogą nam udostępnić pomieszczenia jest piątek (byłby to piątek 23.09) od ok. 16 do 19. Mam nadzieję, że znajdą się mamy, którym będzie taka data pasowała.

Nie chcę jeszcze prowadzić zapisów póki nie wiem na 100% czy udostępnią nam lokal. Ale zastanówcie się proszę i miejcie na uwadze naszą akcję. Więcej szczegółów wkrótce!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Szafa Dzieciaka w Gdańsku - wstępne informacje!

podnoszę :)

basiula a jak tam w ogóle dojechać autem do tego plastusia???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam,
cieszę się ze w Trójmieście promowane są ekologiczne i ekonomiczne wymiany dziecięcych rzeczy, jeśli Wam wciąż one zalegają w szafach, lub czegoś poszukujecie to zapraszamy serdecznie na
SZAFING 1 PAŹDZIERNIKA
W SOBOTĘ 11-15
NA PORĘBSKIEGO 21/5
ZAKONICZYN

zapisy:
Aga 519 051 064
Justyna 501 349 088

Dziewczyny, sprzedających jest Was 17. Myślę że po pierwsze spokojnie się tam zmieścimy (będziemy kombinować :)) a po drugie że każda będzie zadowolona (i sprzedająca i kupująca) :)

kochane jesteście :)

i ja spróbuje mojego przyprowadzić :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moj tez bedzie

nie ma za co :) spoko ;) nie odważy się ;P hehe :)))

mój nr podesłałam Ci (chyba wczoraj czy przedwczoraj) na priva ;)

AgusiaGda - DZIĘKUJĘ! :) Oby mnie potem nie wyklinał :)

Basiula - mogę mojego Męża przyprowadzić :))) będzie przymusowym ochotnikiem ;P

Dziewczyny, widziałam dzisiaj salę. Jest duża, są stoły i myślę że sporo z nas się zmieści. W sumie ciężko powiedzieć ile ale damy radę :) Problem jest tylko jeden - bardzo by nam się przydała męska pomoc tego dnia :) Przepraszam, że nie będzie to tak super zorganizowane ale ja też pracuję a poza tym tam do 15 są jakieś zajęcia dla emerytów. Dlatego dopiero przed 16 nas wpuszczą ale trzeba będzie jeszcze rozstawić stoły. Właśnie do tego przydaliby się jacyś panowie. Mojego męża nie ma w Polsce dlatego zwracam się do Was z pytaniem - czy Wasi mężowie, partnerzy, bracia, koledzy będą mogli nam pomóc (tu znak zapytania ale mi nie działa :)). Myślę że spokojnie wystarczyłoby 2 lub 4 panów bo więcej to zamieszanie będzie. Dziewczyny, liczę na Was :) Niestety nie bardzo gdzie jest powiesić wieszaczki więc wszystko będzie musiało być na stołach.
Nie wiem jak Wy ale ja się stresuję, mam nadzieję że jednak wybaczycie mi wszelkie niedociągnięcia :) A jak teraz się uda, to na wiosnę przed Piastusiem większy piknik zrobimy ;) (już obgadywałam to z panią kierownik:)). W razie pytań proszę pisać bądź dzwonić.

Anna - myślę że nikt się nie obrazi jak będziesz z ciuszkami dla 7latka :) Prawda dziewczyny (tu znów znak zapytania ale nie działa :))

basiula mam pytanie czy moge zabrać ciuszki dla chlopca na wiek 7,8 lat ;)

No nie nie. Jeśli nei zgłaszasz się formalnie to go nie potrzebuję.

Basiula, tym bardziej zostaję przy tym co napisałam. Będę śledzić wątek.
Mój nr telefonu jest potrzebny? Chyba nie skoro nie zgłaszam się formalnie?

Sajwer, no niestety mam chętnych jest sporo dlatego są zapisy. I dlatego biorę od Was nr telefonu, żeby w czwartek jeszcze potwierdzić czy będziecie.
Dzisiaj będę widziała salę i będę wiedziała ile mniej więcej sprzedających mam się zmieści, jak ze stoliczkami i innymi rzeczami.

Hmmmm... Chciałabym przyjść jako sprzedająca, i kupująca pewnie też. Ale zamawiać miejsce? A jak zapomnę albo co mi wypadnie?

Dziewczyny, rzeczy mam niewiele ale dość fajne butki domowe, rozmiary 2, 21 i 22, trochę zabawek, pewnie jakieś pojedyncze ubranka (dziewczęce i unisex, po córce).
Najwyżej wezmę dużą torbę, kartkę ze spisem i cenami, i pospaceruję lub stanę gdzieś z boku.

hehe nooo trzeba sie bedzie pilnowac;P

no to ja napsialam emial:) zglaszam sie do sprzedazy:) no i przykuc mnie do krzesla bo ja znowu wiecej wydam niz zarobie:))

a bedzie ktos mial ciuszki dla chlopca 92 wzwyz?

Ja będę miała. Głównie 86-92-98. Pisałam już o tym ;)

hmmmm to chyba nikt niebedzie miał wiekszych rozmiarów np 86 i 92 dla dziewczynki a szkoda

Inne tematy z forum

Jaki wozek wybrac? (82 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Tabletki do zmywarki. (71 odpowiedzi)

Własnie zamontowali mi w kuchni zmywareczke,chce kupic tabletki do mycia ale jest tak duzy...

Angielski w szkole podst. ze szkoły językowej czy warto? (64 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad zapisaniem dziecka w kl. II na kurs j. angielskiego prowadzonego przez...