Szafa Dzieciaka w Gdańsku - wstępne informacje!

Po pierwsze mama hana - pożyczam nazwę i mam nadzieję, że dzielnie poprowadzę Twoją akcję w Gdańsku.

Dziewczyny, wzięłam się za organizację Szafy Dzieciaka w Gdańsku. Rozmawiałam z kierownictwem Klubu Osiedlowego Piastuś na Przymorzu i mam dostać odpowiedź do piątku. Niestety jedynym dniem w jaki mogą nam udostępnić pomieszczenia jest piątek (byłby to piątek 23.09) od ok. 16 do 19. Mam nadzieję, że znajdą się mamy, którym będzie taka data pasowała.

Nie chcę jeszcze prowadzić zapisów póki nie wiem na 100% czy udostępnią nam lokal. Ale zastanówcie się proszę i miejcie na uwadze naszą akcję. Więcej szczegółów wkrótce!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Szafa Dzieciaka w Gdańsku - wstępne informacje!

to przesuńmy na koniec października a teraz kto umie to prosty plakacik ja powiesze w firmie durzo mam nas odwiedza :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a gdzie ma sie odbyc to spotkanie?

" Cześć!
Słuchajcie! Sobota zbliża się wielkimi krokami, a mnie tu dochodzą słuchy, że bardzo martwicie się o niedobór kupujących.
Moja propozycja jest taka: może bezpieczniej będzie przełożyć nasze spotkanie na późniejszy termin i intensywniej skupić się na dotarciu do potencjalnych kupujących? Chciałabym żeby wszyscy byli zadowoleni i nie było pretensji, że przyjedziecie z tobołami i z nimi będziecie musiały wrócić...
W końcu co się odwlecze, to nie uciecze :) Lokal stoi i się nie zawali (mam nadzieję !)
Zapraszam na zajęcia ogólnorozwojowe i edukacyjne dla dzieci i młodzieży w Gdańsku! "

a to wiadomość z wczoraj...

przesyłam ustalenia z dnia 14.09 organizatorki
cyt,, Bardzo się cieszę :)
W takim razie- działamy!
Co powiedzie na sobotę 29.09? Raczej popołudniu, może od 15-tej?''

a więc spotkanie jest jutro

tez jestem zainteresowana poprosze info na meila aloevera1@o2.pl

okey to czekam na termin:)

Jestem za :) czekam na ogłoszenie i porozsyłam swoim znajomym mamuśką. My raczej będziemy w formie kupujących występować.

moze rzeczywiscie lepiej troche pozniej, a ty centrum, napisz porzadne ogloszenie co gdzie kiedy inne dane, co bysmy mogly to pokopiowac na inne fora i inne strony, byloby git!

Przyznam szczerze,że mi by bardziej pasowało w niedzielę,bo w sobotę nie mam z kim dziecka zostawić i musiałabym Go brać ze sobą..

Cześć!
Słuchajcie! Sobota zbliża się wielkimi krokami, a mnie tu dochodzą słuchy, że bardzo martwicie się o niedobór kupujących.
Moja propozycja jest taka: może bezpieczniej będzie przełożyć nasze spotkanie na późniejszy termin i intensywniej skupić się na dotarciu do potencjalnych kupujących? Chciałabym żeby wszyscy byli zadowoleni i nie było pretensji, że przyjedziecie z tobołami i z nimi będziecie musiały wrócić...
W końcu co się odwlecze, to nie uciecze :) Lokal stoi i się nie zawali (mam nadzieję !)

mnie interesuja ciuszki dla dziewczynki na 98 lub 104 ale mała jest chora i nie wiem czy znajdę dla niej opiekę a nie chcę jej ciągnąć bo pewnie będą inne dzieci żeby pozarażała

Przesyłam info dziewczynom z mojego wątku.
Myślę, że ja się pojawię i na pewno będę zainteresowana ciuszkami od 4 mc w górę :)

kiedy i gdzie akcja?:)

poszukam i cos wezme kuzynka mi podrzuciła do wystawienia na razie zabrałam się za jeden worek ale było 116plus ale w tamtych pewnie będą też mniejsze zobacze i dam znac jutro bo dziś już chyba nie dam rady

Zróbcie jakieś ogłoszenie i podajcie linka to wstawię na swoje fb i inne takie :) poza tym ponawiam pytanie czy będą jakieś sprzedające rzczy dla chłopca od 98-110?

bo tu chyba trzeba napisac w jednym co gdzie kiedy i inne info i powklejac w watkach wszystkich przyszlych mam na 2012 i 2013r., to moze przyjda i pokupuja od nas, bo pewnie nie wszystkie bedzie stac na nowe rzeczy...

ja chyba tez przyjade, mam ubranka dla chlopca od 0-9mcy. na ktora godzine sie pojawic? czy mam zabrac swoj rozkladany stolik?

image
image
image

Wyjdzie tak, że wszyscy będą chcieli coś sprzedać, a nie będzie kupujących...
taki scenariusz obstawiam... niestety... choć osobiście postaram się swoim kręgu sprawę nagłośnić

A jak to ma wyglądać? Jeszcze nie byłam na takim spotkaniu i zastanawiam się czy coś oprócz ubranek na sprzedaż mam ze sobą zabrać. ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ewciak, jak masz jakieś sugestie jak to lepiej rozwiązać, to śmiało pisz.
Z racji Twojego doświadczenia daję Ci wolną rękę w kwestii reklamy.
Ja udostępniam darmowe miejsce.
Na obecność osób kupujących bardziej liczą sprzedające niż ja, bo "ja tu tylko sprzątam" :D
Wydaje mi się, że w takich sprawach, to najlepsza jest poczta pantoflowa- każdy może powiedzieć o wymianie swoim znajomym, sąsiadom itd.

Inne tematy z forum

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (40 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...