Szafa Dzieciaka w Gdańsku - wstępne informacje!

Po pierwsze mama hana - pożyczam nazwę i mam nadzieję, że dzielnie poprowadzę Twoją akcję w Gdańsku.

Dziewczyny, wzięłam się za organizację Szafy Dzieciaka w Gdańsku. Rozmawiałam z kierownictwem Klubu Osiedlowego Piastuś na Przymorzu i mam dostać odpowiedź do piątku. Niestety jedynym dniem w jaki mogą nam udostępnić pomieszczenia jest piątek (byłby to piątek 23.09) od ok. 16 do 19. Mam nadzieję, że znajdą się mamy, którym będzie taka data pasowała.

Nie chcę jeszcze prowadzić zapisów póki nie wiem na 100% czy udostępnią nam lokal. Ale zastanówcie się proszę i miejcie na uwadze naszą akcję. Więcej szczegółów wkrótce!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Szafa Dzieciaka w Gdańsku - wstępne informacje!

ja tam tez moge sprzedwac i kupowac:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jesli byłoby u ciebie w śródmieściu - to ja bym była chetna - na Przymorze nigdy mi się nie chciało jeździć..

Cześć :)
Odświeżam i pytam czy macie jeszcze ochotę na wymianę ubranek?
Chodzi mi po głowie pomysł, żeby zorganizować coś takiego u siebie. Mam do dyspozycji swój lokal w Gdańsku, więc odpadają wszelkie opłaty. Tylko czy znajdą się chętne sprzedające i kupujące?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak coś zorganizujecie to ja jestem bardzo chętna jako sprzedająca....mam już tyle ciuszków po synku i kończy się miejsce na przechowywanie tego... :/

hmm tak myślę Moja teściowa zna bardzo dobre właściciela domu kultury może mogłabym się spytać o jakąś tańszą wersje wstępu ;p

No ja też żałuję bo naprawdę chciałam to zorganizować drugi raz. Z jednej strony rozumiem mamy że nie chcą płacić ale niestety nie mam znajomości żeby móc to załatwić inaczej :/

Szkoda, że nic z tego nie wyszło. Niestety 18.11. nie dam rady, a szkoda bo mam mnóstwo fantastycznych ubranek dla chłopczyka od 0-12msc i trochę większych. Ubranka są cudne, tylko po synku, z Anglii (niedawno wróciliśmy do Polski). Naprawdę szkoda. Gdyby ktoś był zainteresowany, zapraszam. Istnieje możliwość obejrzenia ubranek. Mieszkam na Ujeścisku.
Pozdrawiam wszystkie forumki.

Dziewczyny tak jak pisałam ja rezygnuję. Zgłoszeń mam 4 więc nie rezerwowałam sali. Ja nie mam czasu na takie "może zrobimy, może nie". Rozumiem sprzedające że nie chcą płacić za wstęp (dlatego tak mało zgłoszeń) ale inaczej nie umiem załatwić. Pozdrawiam i jak będziecie coś organizować to dajcie znak - jako kupująca na pewno przyjdę!

No i raczej nic nie wypali.

Mam 2 zgłoszenia. Niestety to za mało bo nie będziemy płacić po 50zł.

Jeśli do 7.11. nie zgłosi mi się więcej osób to ja rezygnuję.

A ja się zastanawiam, czy cos z tego wypali? Bo potrzebuje ubranka, nastawialam sie na 04.11, teraz czekam na 18 a jak znow nie wyjdzie...

Dziewczyny, termin 18.11 jest wolny ale na maila dostałam tylko 3 zgłoszenia. A musimy pamiętać o zrzutce na opłatę 108zł. Jak nie zbierze się nas ok 10 to pewnie znów nic nie wyjdzie.

Chętnych na sprzedawanie na 18.11 (a co się z tym wiąże na zapłatę ok 11zł wpisowego) zapraszam do zapisów ALE TYLKO NA MAILA garpik@wp.pl

Witam, co taka cisza :), nie maiłam neta kilka dni, te nasze sprzedawanie aktualne czy coś będzie organizowane ???

zgłaszam się na 18.11 jako sprzedająca (i kupująca pewnie też) :)

no ja chyba tez :)

Mi odpowiada ten termin (sprzedająca i pewnie kupująca)

moge podejsc, jasne.

bierzemy

ale super ze 18.11, bo dzis się dowiedzialam ze 4.11 nie moge

dla mnie też może być

Ja jestem ucieszona, ponieważ 04.11 nie mogłam a 18. 11 mam czas wolny i już jestem chętna jako pierwsza :)

Inne tematy z forum

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...

nie moge zajsc w ciaze (97 odpowiedzi)

Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie takie problemy

Permanentny ból głowy.. :( (44 odpowiedzi)

Od jakiś 2-3 tygodni permanentnie boli mnie głowa. Dzień w dzień, przez większość czasu. Zawsze...