Szafa Dzieciaka w Gdańsku - wstępne informacje!

Po pierwsze mama hana - pożyczam nazwę i mam nadzieję, że dzielnie poprowadzę Twoją akcję w Gdańsku.

Dziewczyny, wzięłam się za organizację Szafy Dzieciaka w Gdańsku. Rozmawiałam z kierownictwem Klubu Osiedlowego Piastuś na Przymorzu i mam dostać odpowiedź do piątku. Niestety jedynym dniem w jaki mogą nam udostępnić pomieszczenia jest piątek (byłby to piątek 23.09) od ok. 16 do 19. Mam nadzieję, że znajdą się mamy, którym będzie taka data pasowała.

Nie chcę jeszcze prowadzić zapisów póki nie wiem na 100% czy udostępnią nam lokal. Ale zastanówcie się proszę i miejcie na uwadze naszą akcję. Więcej szczegółów wkrótce!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Szafa Dzieciaka w Gdańsku - wstępne informacje!

No i zonk :(

4.11 sala zajęta.

Następny wolny termin 18.11. Bierzemy???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgłaszam się na 4.11. Poproszę o nr konta albo maila w celu uregulowania płatności.

Dziewczyny, jutro będę wiedziała czy 4.11 mogą dać nam salę. Emi, nadal jesteś chętna żeby tam ze mną pójść? I musiałabym mieć pewność, że wpłacicie pieniądze żebyśmy potem nie świeciły oczami.

Myślę, że sprzedających i tak będzie sporo tutaj, że trochę zmienię plakat i nie będzie tam danych do zapisów a jedynie zaproszenie na przyjście i kupowanie.

Dziewczyny, dlatego proszę Was o zapisywanie się jako SPRZEDAJĄCE. Stołów niestety więcej nie mają więc tylko ok 10 - 11 z Was się tam zmieści. No chyba że macie swoje stoliki bo miejsca żeby je ustawić jest więcej. Od dziś zbieram zapisy na 4.11. Zapisanie się jest jednoznaczne z opłatą ok. 11zł za te 3h (jak będę pewna że udostępnią nam salę to podam konto do wpłat.Dlatego proszę o przemyślane zapisy. Wiem że 10 miejsc to mało ale nic na to nie poradzę.

Zapisy przyjmuję TYLKO na maila: garpik@wp.pl.

Jeśli nie udostępnią nam sali, trzeba będzie zmienić termin (11.11 nie pracują) i wtedy te zapisy też będą ważne. Tylko się je uaktualni.

Pozdrawiam!

szkoda że 4. 11 akurat wtedy nie mogę :(

A nie lepiej po 10, po wypłatach?

kilka stołów wlazłoby chyba na tę ścianę gdzie były drzwi bo o ile pamiętam była ona nie wykorzystana.

hejka,
wstepnie ja bym mogla podejsc z Toba Basiula, bo mam nie daleko ;) mysle, ze kwestia z uregulowaniem i zaklepaniem miejsca poprzez konto, to dobry pomysl. mysle, ze kilka dziewczyn wiecej tez by moglo wejsc, trzeba by dobrze zorganizowac sale, bo jeszcze kilka stolow wedlog mnie by wlazlo ;) pod sciana lub w drugim rzedziie na srodku. tylko czy mozna by wziasc z innej salki?

Od 16 do 19 było ostatnio. Myślę że teraz też by tak mogło być.

Do końca to znaczy do której i od której?

Przypominam - ja jeszcze nie zbieram zapisów dziewczyny. Więc to że wpiszecie tutaj nic nie daje. Okej, więc mamy rozwiązaną kwestię kasy. A teraz pytanie które już zadawałam - czy któraś z Was będzie mogła zostać do końca? Bo ja nie będę mogła. A którąś z Was będę musiała przedstawić p. Ewie. Któraś się pisze? Mówimy o 4.11.

o wlasne super pomysl przelew i bedzie załatwione osoby ktore nie przyjda przepada kasa:)

ja zgłaszam się z kolezanką na 4.11 - poproszę o nr konta albo maila w celu ureguluwania płatności :). Czyli 2 osoby juz są

no tak bo bedzie lipa jak sie oakzre ze pare kobiet wpadnie i miedzy nimi sie podzieli kwote a polowa nie przyjdzie:) albo bisia zostaniesz z dlugiem:)

to trzeba zrobic tak, że zgłaszająca wpłaca przed całą imprezą tobie pieniążki i to najlepeij do konca miesiąca(albo mozna spotkać się na mieście zapłącić).

Tylko skąd mieć pewność że wszystkie sprzedające które się zapiszą przyjdą? Ostatnio miałam zapisów na 20 miejsc a przyszło Was tylko 10. Ja nie jestem sprzedająca więc nie chcę potem świecić oczami przed innymi mamami, które przyjdą i będą musiały płacić więcej bo te 108zł trzeba będzie zapłacić.
Reklama to wiemy - w większej ilości miejsc trzeba plakat porozklejać.

basiula ja myślę że jeśli każda sprzedająca zajęła by jeden stolik no max 1,5 to by można było na 12 do 15 osób podzielić kwotę, czyli by wyszło tak od 7 do 9 zł. Ja mogę nawet 10 zł zapłacić tylko trzeba bardziej akcje rozreklamować aby tych kupujących było więcej :) Tak jak obiecałam jeśli prześlesz mi na maila plakat to go mogę wydrukować i po Sopocie popowieszać. Szkoły, przedszkola, punkty opieki dla dzieci i przychodnie lekarskie, sopocki dom kultury, pływalna, aquapark i może jeszcze gdzieś :)

108 zł za salę. Zatem, jak napisano wyżej, zmieści się max.10 osób -10,80 zł na głowę

czy 108 zł płaci każda osoba

ale te 108 zł to na wszystkie sprzedające do podziału, tak ? czy dobrze rozumię, trzeba by zrobić listę i się zoriętować ile by było chętnych do sprzedaży i te osoby płacą za wynajem sali, no kupujące nie bedą płacić, ja bym była chętna jako sprzedająca i kupująca

to nie przejdzie oplata od kupujacych bo dosyc ze cos kupic to jeszcze plaic za wejscie:) no fakt malo miejsca

Inne tematy z forum

Ciemieniucha - skuteczne metody (51 odpowiedzi)

Może doradzicie coś skutecznego na ciemieniuchę. Moja mała ma na środku główki cały placek....

Przedszkole Centrum Inspiratio Gdynia - proszę o opinie (5 odpowiedzi)

Czy jakaś mama dawała tam swoje dziecko? Drogie Mamy, macie jakieś opinie?

Badania prenatalne ! Kto miał ? (65 odpowiedzi)

We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby wydać kasę i uspokoić...