Szafa pod zabudowe -szukam wykonawcy!!!!!!!!!!!
Witam.Poszukuje wykonawcy szafy wnekowej.Interesuje mnie szafa 3 drzwiowa o wymiarach 2,81szer , 2,91wysoka , 70cm głęboka.Zabudowa z każdej strony ma scianę wiec boczne i tylna częsć jest niepotrzebna.Po lewej stronie wieszaki u góry i na dole ( rurki mam swoje) w srodkowej częsci 4 półki i wieszak na dole (mam swój),a w trzeciej częsci połki ok 5szt.Fronty to szkło/płyta na przemiennie chyba,że ktoś posiada wzory frontów to bardzo prosze o przesłanie na pewno coś wybiore :)
Bardzo prosze o podanie ceny z montażem i bez,termin realizacji no i oczywiście cene.Przewidywany termin to maj/czerwiec.
W związku iż zbieram propozcje cenowe nie umawiam sie na pomiary.Myślę,że jasno określiłam swoje oczekiwania,a wieć oczekuje na wiadomośći pod adresem ewalipska@onet.eu
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Bardzo prosze o podanie ceny z montażem i bez,termin realizacji no i oczywiście cene.Przewidywany termin to maj/czerwiec.
W związku iż zbieram propozcje cenowe nie umawiam sie na pomiary.Myślę,że jasno określiłam swoje oczekiwania,a wieć oczekuje na wiadomośći pod adresem ewalipska@onet.eu
Z góry dziękuje i pozdrawiam.