Szafy indeco czy komandora??? Proszę doradźcie!!!!

mam dylemat

mialam juz 2 projektantow do zabudowy 2 szaf i nie wiem ktorych wybrac..
ceny podobne

i w sumie obsluga tez ok i terminy sa w miarę przystepne

pomóżcie , doradźcie...`
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: szafy indeco czy komandora??? proszę doradźcie!!!!

Komandor to podobno lepsza marka ale chyba tylko tyle.Tak naprawdę wszystko zależy od wykonawstwa.Elementy mechaniczne takie same,płyty okleinowane również.Ja osobiście miełem w poprzednim mieszkaniu Indeco i byłem zadowolony.Pozdrawiam
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

też mam indeco, biuro przy ul. partyzantów w Gdańsku, szczerze polecam, fachowe wykonanie i doradztwo
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

Tak jak pisze Robert, wszystko zależy od wykonawstwa. Różnice pomiędzy obiema firmami polegaja tylko na innych pionach (rączki), pozostałe czyli szyny, wózki, są takie same. Jestem stolarzem i ja osobiście wybrałbym Indeco lub Senatora. Tak jakoś bardziej przypadły mi do gustu:)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Obecnie na pewno wybrałbym indeco, komandor lata świetności zdecydowanie ma już za sobą. Senator - jak najbardziej, ale z tej dwójki indeco.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Indeco swoja fuszerka zabija, uwazam ze nie nadaja sie do zabudowy mieszkania, totalna masakra jesli chodzi o jakosc. KOMANDOR SUPER!!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12

Poszukuję osób, którym Firma Komandor pobrała zawyżony VAT, po czym wystawiła fakturę korektę i nie oddała nadpłaconego VATu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mialam identyczna sytuacje
pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jesteś pracownikiem Komandora?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zdecydowanie odradzam Senator w Łodzi
Cena za szafę mocno wygórowana za zastosowane najtańsze materiały !
Montaż niezgodny z zamówieniem , różnice kilkucentymetrowe w stosunku do zamówienia! Wykonanie na bardzo niskim poziomie, pracownicy spowodowali dodatkowe szkody w mieszaniu . Żałuję że wcześniej nie przeczytałem opinii w necie bo potwierdzają, że Sentor to brak profesjonalizmu i całkowity przeżytek. Szukajcie nowych firm, które mają ciekawsze oferty i którym zależy na dobrze wykonanej pracy i dobrej opinii klienta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

komandor super? to jakaś kpina
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak, Komandor (w Radomiu) to kpina z klienta. Zamówiłem wycenę (po podpisaniu już umowy) w Katowicach i z lepszych materiałów za szafę 220+150+65 z trzema lustrami dostałem cenę o około 800 PLN niższą niż w Radomiu. Dodatkowo zmniejszyli głębokość szafy o 3 cm. To skandal takie nabijanie klientów w butelkę
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam może można taniej i solidniej.Proszę o wymiary szaf lub projekt,rysunek na mariusz12345-77@o2.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

zapraszam:

Indeco Gdańsk Morena
Hipermarket "Carrefour"
Gdańsk, ul. Schuberta 102A
tel.: (58) 520 33 58

Indeco Gdańsk Matarnia
Park Handlowy "Matarnia"
Gdańsk, ul. Złota Karczma 26
tel.: (58) 305 11 42

Indeco Gdańsk Przymorze
Galeria Handlowa "E.Leclerc"
Gdańsk, ul. Obrońców Wybrzeża 1
tel.: (58) 520 33 58

Indeco Gdańsk Szadółki
Morski Park Handlowy
Gdańsk, ul. Przywidzka 8
tel.: (58) 520 33 58, 801 011 590

Indeco Gdynia Wzgórze
Centrum Handlowe "Wzgórze"
Gdynia, ul. Kazimierza Górskiego 2
tel.: (58) 624 33 68

Indeco Gdynia Obłuże
Centrum Handlowe Szperk (Nomi)
Gdynia, ul.Płk.Dąbka 338
tel.: (58) 624 33 68
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 14

Chyba lepiej od kogoś całkiem innego, prywatnego - im zależy najbardziej na zadowolonych klientach.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja wybrałam Komandora, choć był droższy o ok. 200zł Tylko i wyłącznie dlatego, iż facet z Indeco zamiast zrobić pomiar, powiedział cyt. " po co pani półki, lepiej kupić sobie kilka rurek, zamontować i powiesić wieszaki..." gdy nalegałam, żeby jednak zrobił pomiar i chcę na pewno półki, to z wielką łaską pomierzył zwykłą miarką, coś nabazgrał w zeszycie i nawet nie umiał powiedzieć jaki będzie mniej więcej koszt. Natomiast pan z Komandora, zrobił pomiar, wrzucił do laptopa, zrobił wizualizację garderoby i od razu podał całkowity koszt. Także nawet się nie zastanawiałam.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ja ostatnio robiłam szafę w indeco i projektant dokonal wszystkich pomiarow bardzo dokladnie. Jeśli chodzi o koszt to rowniez podał dokładny koszt szafy.Wizualizację na laptopie zrobiono mi w indeco przy piewszej wizycie w salonie. Tą sama wycenę robilam w Komandorze, te same wymiary, elementy, materiały.Indeco bylo prawie o 1000 zł tańsze. Na wykonanie nie narzekam, dokładnie , solidnie i Panowie posprzatali po sobie bałagan.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

nie jest problemem zrobić o 1000 zł taniej. Ważniejsze co za ten tysiąc dostajesz.
Zamówiłem w indeco trójmiasto szafę, wcześniej sprawdzałem też komandora. Fakt w indeco było taniej ale później okazało się, że nie policzyli i nie zamontowali olistwowania drzwi, wstawili 3 półki tam gdzie miało być 5. Jeśli w ten sposób maja być tańsi to zdecydowanie dziękuję.
Jakoś wolałem nie kusić się na kuchnie w tych firmach i zleciłem firmie stolarskiej. Różnica? Żadnych głupich uwag typu: po co to panu, my tego nie robimy. Przedstawione warianty i sugestie co do wykonania lub obniżenia ceny. Wszystko na luzie i bez pośpiechu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ja tez posluchalam Pana z Komandora i do dzis szlag mnie trafia na ten milion półek.Wszystko sie gniecie.Nie dosc ze zle doradził to jeszcze mialam 3 wizyty po montazu bo ciagle drzwi opadały.Bylam ostatnio w Indeco i jak zobaczylam jakie maja kolory i to w duzo nizszej cenie niz komandor to strasznie pozalowalam wyboru.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Komandor to konkretna i fachowa obsluga, natomiast Indeco ignoruja klienta, sa niezetelni.Polecam Komandora. W Indeco nikt noc nie wie, i noe odpowoada na meile i telefony.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Komandor zero zainteresowania klientem
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie polecam indeco
koszmar
reklamacji się nie uwzględnia
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie polecam indeco. Na stronie mają promocję minus 20 procent, a w punkcie w Wałbrzychu nic o tym nie wiedzieli. Potem ściemniali, że cena wyjściowa, którą mi zaprognozowali jest już z rabatem. Oburzeni, niegrzeczni, niesłowni. Kupię u konkurencji w tej samej cenie bez rabatów. Niech bujają garba i robią w konia innych
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Z geografii chyba była jedynka,kogo interesują ceny w Wałbrzychu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

modernINDECO.

Wszystkich zainteresowanych oryginalnymi szafami INDECO w rozsądnej cenie zapraszamy na nasze ekspozycjie:

Gdynia: CH Tesco-Chylonia,
ul. Kcyńska 27.

Gdańsk: CH Tesco-Chełm,
ul. Cienista 30.(GALERIA-CHEŁM)

http://www.modernINDECO.pl
(58) 665-20-81, 509-582-801

Tak naprawdę to sukces jest ukryty nie pod logiem ale w ludziach. Efekt końcowy i zadowolenie zależy w 80% od ekipy monterskiej i projektanta.

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Mam szafę INDECO czwarty rok nic się nie dzieje montaż szybki bez zbytniego bałaganu polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

to już zdecydowanie wolę Komandora !!! przynajmniej sami robią usługi i nie masz ryzyka że trafisz na osztusta !!! który się chowa pod nazwą Indeco i oskubie cię na kasę i zostaniesz z niczym . Teraz sporo osób zostało tak oszukanych przez dużą firmę z Gdańska z ul.Marynarki Polskiej . Jeszcze w grudniu zbierali zaliczki wiedząc , że się nie wywiążą z umów a teraz szukaj wiatru w polu !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Tak kolego z komandora nie ma jak czarny PR hehe. zapomniałeś tylko dodać, że INDECO SA wzięło odpowiedzialność za tego bankruta i nie zostawiło klientów na lodzie.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam firmy Indeco. Montaż miał trwać dwa dni, a zakończył się dwa miesiące po terminie.Moje szafy mają rok a już były kilka razy, nie bez problemów, reklamowane. Nie obyło się bez telefonów do koordynatora i głównej siedziby firmy. Lekceważą klientów. Nie polecam tej firmy!!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

zdecydowanie popieram opinie najlepiej zrezygnowac z indeco. nigdy nie wiadomo na kogo się trafi zwłaszcza jeśli chodzi o montaż co jest właściwie w tym wszystkim najważniejsze. Ja trafiłem na fatalnych montażystów, kontakt z firmą utrudniony. Zdecydowanie nie polecam tej firmy!!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

polecam Indeco

Wykoanalam nie jedna zabudowe w Indeco i nie powiem zlego slowa na nich.A z Gdanska rzeczywiscie bylo cos nie tak bo znajoma byla ofiara tej akcji ale z tego co wiem to Warszawa zwrocila wszystko ,wiec co do niepewnosci tej firmy to bym sie raczej nie przychylala.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

kolejny zadowolony klient INDECO

pozatym ciekawe jaki normalny uzytkownik opisuje sie jako "kolejny niezadowolony klient indeco" cos mi tu smierdzi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: kolejny zadowolony klient INDECO

hmm..tyle tu różnych sprzecznych opisów to może warto wtedy skorzystać z usług innych firm??, poza tym mam wrażenie że te pozytywne komentarze są pisane wylacznie przez ludzi z indeco ..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jarosław piszesz że oszust okradł klientów Indeco, napisz co było dalej... firma Indeco SA zrealizowała wszystkie umowy które podpisał ten oszust, nawet gdy pobrał 100% zaliczki ( było takich przypadków sporo bo ludzie płacili mu z góry !!! w zamian za rabat dodatkowy ). Ekipy Indeco Trójmiasto pomontowały wszystkie zabudowy w ciągu 3 tygodni od momentu jak wyszło to oszustwo i nikt nie musiał dodatkowo nic dopłacać. Dobrze wiesz że większość firm wypięła by się tyłkiem na tych ludzi odsyłając ich na policję. A tu masz, przyjęli na klatę, wyłożyli kasę i ludzie dostali swoje szafy i kuchnie. Trzeba przyznać że firma porządna i koniec.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odradzam Indeco. Zupełnie inne wyceny niż z centrali firmy. Długi czas oczekiwania na montaż (2 tygodnie czekania na telefon, miesiac na montaz..) kpina z klienta. Jak przyjechali monterzy to nie wiedzieli jak wiercić.. Porażka. Sam musiałem poprawki zrobić bo nie bede czekał pół roku na pseudoserwis..
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

my mamy Komandora z jednego prostego względu. Chodzi o listwy w półkach wewnątrz szaf, w Indeco oferują jedynie zwykłe prasowane, którego z mojego doświadczenia rozklejają się, a wiadomo że szafy nie kupujemy na 2lata. W komandorze te listewki są na klik, nachodzą od dołu i od góry na półkę, dzięki czemu nie ma możliwości pękania, rozwarstwienia i rozklejania się.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

pierwsze słyszę, a wiem o czym mówię bo pracuję u autoryzowanego przedstawiciela Indeco.

Nigdy żaden klient z takim problemem się nie pojawił.

żeby była jasność to wypowiadam się tylko za swoją firmę modernIndeco.

Dodam że, nasze punkty sprzedaży mieszczą się jedynie w marketach: Tesco Gdańsk Chełm i Tesco Gdynia Chylonia.

inne ekspozycje Indeco mieszczące się w innych centrach handlowych nie należą do mojej firmy, więc nie wiem z jakiego rodzaju reklamacjami oni mają do czynienia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie wiem nad czym się zastanawiać, Komandor to marka europejska, produkt polski, a Indeco , Senator, Laguna to typowa chińszczyzna, przekonacie się po kilku latach
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

laguna i indeco produkują profile w polsce ( laguna pod gdańskiem), komandor to akurat nie wiem , ale z pewnością poza polską nie jest znany:D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

ten tekst o marce europejskiej mnie również rozbawił :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

tak , masz rację, laguna pod gdańskiem a indeco w warszawie ale mają tam magazyny a profile i akcesoria ściągają z CHIN , totalna tandeta!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Witam . Nie zgodze sie ze stwierdzeniem , ze komandor nie jest znany poza Polska . Sam jestem wlascicielem jednego z punktow na terenie irlandii a takich salonow jest tu 25.. Komandor na dzien dzisiejszy jest sprzedawany w 32 krajach. I nie jest to tylko Europa . mozna to spawdzic np na stronach Komandor Kanada , komandor Irelnd itp.
Jesli chodzi o produkcje profili to wiekszosc z nich jest produkowana w Pl. I taka mala sugestia Jesi chodzi o jakosc .. Jako jedyna znana jest mi marka Senator a to z tego wzgledu ,ze jest lub byla obecna równiez na irlandzkim rynku dziala co prawda pod inna nazwa ale produkt Senator . Wiem gdyz na obecna chwile na moim magazynie zalega jakies 14 par drzwi na osprzecie z Logo SENATOR .. Na szczescie moje gdyz dla nas to dodatkowa sprzedaz lecz na nieszczescie dla klientow , ktozy zakupili te produkty a po trzech latach urzytkowania musieli zakupic komletnie nowe drzwi tory gdyz te z Senatora poprostu zaczely wypadac s prowadnic .. NIe wiem jak zachwuja sie ich systemy z profili aluminium , zakladam ze chyba dobrze , bo wszystkie drzwi , ktore wymienialismy sa na profilach stalowych .. Opinia ta dotyczy systemow montowanych trzy , cztery lata temu wiec moze sie cos zmienilo ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Komandor produkuje swoje systemy w Radomiu w Polsce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

laguna sprowadza wszystko z Chin i tylko składa to tutaj, wiem bo znajomi tam pracują

Masz znajomych w tej firmie (Laguna) - wiesz może jaka atmosfera panuje wśród pracowników biurowych? Czy główna księgowa jest spoko? Warto się starać o pracę w tej firmie?

Ta ładna marka co innego oferują a co innego chcą później zamontować o niedotrzymywaniu terminów nie wspominając.Pogoniłem dziadów.Komandora
jak najbardziej odradzam, szkoda nerwów,żona właśnie dlatego wybrała że marka, na cenę nie zwracaliśmy uwagi, to co chcieli nam wcisnąć powaliło by każdego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

zobacz koniecznie też firmę jurpol-meble ... masz link http://www.jurpol-meble.pl/szafy-i-garderoby,21.html ... u mnie rewelacja ... naprawdę ... polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jakiś czas temu zamówiłam szafę w Indeco, jestem bardzo zadowolona, szybko,tanio,solidnie.Jak najbardziej polecam tą firmę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam, polecam zapoznać się z ofertą sklepu internetowego MS z Gdańska:

http://www.ms-ster.pl

można tam m.in. zamówić bardzo tanio wysokiej jakości szafy z drzwiami przesuwnymi na profilach firmy Sevroll. Najtańsza dwudrzwiowa szafa przesuwna już od 856zł. Dodatkowo można również zamówić wykonanie projektu przez projektanta w promocyjnej cenie już za 1,23zł. POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja mam Indeco, jestem zadowolona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Indeco nie znam ale Komandor chociaż robi ciekawe szafy to ich jakość a szczególnie jakość reklamacji to koszmar. Nie polecam ze względu na lekceważenie klienta w sprawie reklamacji.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam Indeco, firma do bani, właściciel nie dotrzymują terminów.... nie polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja też nie polecam Indeco szczególnie z Wielkopolski,
duzo obiecują, a potem nie robią, wymigują się.

jesli miałbym wybierać między ideco a komandor nie wybrał bym ani jednej z tych firm.

Zamów sobie wyceny od dwój stolarzy, niech zrobią ci ładną szafę, a nie atrapę rozkaczającą się po pół roku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na pewno nie Komandor - już miesiąc czekam na realizacje zamówienia i ciagle slysze ze jutro... powinni ich zamknąć. Trzeba ich omijac i uprzedzać przed nimi znajomych. Nie wiem jak w innych miastach - ale LODZ pracuje strasznie.

Dwóch stolarzy hmmm skoro ludzie mówią że nawet w firmach tak dużych jak Indeco czy Komandor są problemy z reklamacją to co mówić u takiego stolarza po którym za miesiąc może nie być śladu. Znajomy robił u stolarza owszem tanio i fajnie ale po roku padły mu wózki (stolarz mówił ze zrobił mu na podzespołach Indeco) oczywiście stolarza już nie było i zero kontaktu a w Indeco powiedzieli mu że takich wózków nigdy nie mieli u siebie. Więc ja bym tu raczej podwórkowych stolarzy nie polecał bo powiedzą że u płyta egera a wstawią płyty z Grajewa. Kuzynka ma Indeco zamawiała w Rumi w Auchan (chyba Indeco Trojmiasto) i jest bardzo zadowolona ponoć fajnie można się dogadać, cena mniejsza jak u komandora oczywiście no i ogólnie nie narzeka a szafa naprawdę ładna cichutko i delikatnie wszystko śmiga. więc polecam Indeco

MS? czyli Majster Serwis... odradzam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie wybierajcie INDECO. Zamówiłam szafę 1,5 m-ca temu ze względu na to, że chcialam montaż z samego rana czekałam ok 2 tyg dłużej. W sobote montaz miał rozpocząć się ok godz. 10 rano. W tej chwili jest godz. 13,30 i jeszcze ich nie ma. Zadzwoniłam do Pana Krzysztofa, który jest koordynatorem i do Pani z ekspozycji. Pan Krzysztof twierdzi, ze to nie jest jego problem i ja swoje a on swoje a Pani z ekspozycji, że Pan Krzysztof nie pozwolił jej odbierac ode mnie telefonu. Super sprawa w czasach gdzie podobno zabiega się o klienta ale jak się okazuje tylko do podpisania umowy potem kliencie mamy cię w głębokim poważaniu. Pozdrawiam INDECO Trójmiasto
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko nie Indeco!!!! Co za koszmar! Zgłosiłam moja szafa do reklamacji bo sie popsuła i od miesiaca mnie zawodzą. Mimo moich telefonow i emaili szafa nie jest naprawiona. Jakiś koszmar. Absolutnie nie Indeco!!! Tez Trójmiasto. Pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem jak jest skonstruowana ta konkretna umowa, ale powinien być tam termin realizacji....jak przekroczony to odstąpienie od umowy z winy wykonawcy i kasa z powrotem.

Czy tutaj bywaja tylko klienci z ..... Warszawy gdanska id ...Moze sie wypowie ktos ze slaska..... Bo widze ze totalny smietnik sie tu zrobil...Oczywiscie kto to robi...Rozkapryszeni warszawiacy :( czekam wiecej na opinie indeco ...Komandor kompletnie odpada...Sposrod 10 znajomych 6 ma komandora i az 5 niezadowolonych :( przeplacili i tandeta :( maskra ..Komandor dawno przereklamowany i widac ida w ilosc a nie jakosc :(((((
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Hmm... nie zapomniałaś Nie Warszawianko, że to forum Trójmiasta? Nie dziw się więc, że przeważają tu wypowiedzi ludzi właśnie z tych miast ;) Wprawdzie nie wiem co Warszawa tu robi, ale z Gdańska bliżej do niej niż na Śląsk ;)
Co do mebli- tylko sprawdzone firmy robiące meble na zamówienie. Żadne Komandory, żadne Indeco.

Nie wiem jak komandor wybrałem indeco dali lepszą cenę.
Z montażem nie było problemu poskładana dość sprawnie , gorzej z jakością po roku się rozpadła (szczerze to szafy sam jeszcze żadnej nie robiłem ,ale chyba lepiej by to zrobił) , zgłosiłem usterkę i cisza , ani me ani be nikt się nie odezwał, więc właśnie sobie przypomniałem że czas kogoś opier......ć. Następną szafę wezmę z komandora będę miał porównanie.

Na pewno NIE POLECAM Komandora. Po wpłacie wysokiej zaliczki (ponad 15 tys.) nie mogłam się skontaktować z projektantem. Umowę otrzymałam po niespełna miesiącu od wpłaty, gdy już zwątpiłam, czy aby moje pieniądze trafiły na właściwe konto. Dopiero po ponad 2 miesiącach odbył się montaż, który opóźniał się podobno z racji braku sprzętu za który zapłaciłam dwa miesiące wcześniej. Podczas montażu okazało się, że blat nie jest dopasowany, fronty niedolakierowane i krzywe, włącznik do świateł podszafkowych wraz z zasilaczem wisi sobie niedbale w szafce, krzywo osadzona kuchenka, odstające szuflady, krzywe cokoły lub ich brak. Tak wyglądała moja wymarzona kuchnia. Po ponad 4 miesiącach, po pisemnych wezwaniach do usunięcia usterek, moja kuchnia dopiero jako tako wyglądała, ale na pewno nie jest warta swojej ceny i tylu nerwów. Tym sposobem opóźniła się też przeprowadzka, bo kuchnia nie nadawała się do użytku. Do dzisiejszego dnia nie otrzymałam jednak faktury za sprzęt, gdyż panu monterowi nie po drodze, chociaż mieszkam blisko centrum Gdańska. Porażka!

Ani to ani to zepsuła się jakość i montaż szaf znajomy pracował w komandorze i indeco odszedł bo stracili na jokości.
Ja zamówiłem w Świat Kuchni bo mi doradził i się nie pomyliłem polecam Ci jak coś
Pozdr

Witam odradzam Indeco. Jest to firma dla której ważny jest montarz nowej szafy zabudowy i zadowolony klijent. Po okresie gwarancyjnym nie mamy NIC tak było w moim przypadku. Dwa dni przed pryjazdem montera na naprawe pogwarancyją pani poiformowała mnie że monter nie przyjedzie. Na pytanie kiedy zaczela zmieniać temat.

Witam,
ja po pozytywnych opiniach od znajomych polecam INDECO Wocław.Montaż szafy i pawlacza trwał 4 godziny , 2600 całkowity koszt , szafa o wysokości 240 , szerokości 1,50 m , kilka półek i dwa drążki w srodku , drzwi lakierowane , przesuwne.Bardzo dobrze wykonana i zmontowana szafa , mili Panowie .Naprawdę warto , ja zdecydowanie polecam!
Karolina Wrocław
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

INDECO
ogólnie wszystko super , ja czekałam tydzień czasu na montaż,
Wrocław
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wiem, że temat wiekowy, ale mam pytanie. Nie ma mniejszych firm, które pomijają te cały koszty biurokracji i robią szafy taniej? Wiem, że jak się kupuje tanio, to kupuje się dwa razy, ale może ma ktoś namiar do kogoś kto robi takie zabudowy na własnej działalności? Będę wdzięczny za jakieś namiary. Pozdrawiam

Inne tematy z forum

jaki piec wybrać do domu? (98 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

drzwi (31 odpowiedzi)

dobre drzwi zewnetrzne gdzie moznakupic

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (136 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....