Re: szafy indeco czy komandora??? proszę doradźcie!!!!
Na pewno NIE POLECAM Komandora. Po wpłacie wysokiej zaliczki (ponad 15 tys.) nie mogłam się skontaktować z projektantem. Umowę otrzymałam po niespełna miesiącu od wpłaty, gdy już zwątpiłam, czy aby moje pieniądze trafiły na właściwe konto. Dopiero po ponad 2 miesiącach odbył się montaż, który opóźniał się podobno z racji braku sprzętu za który zapłaciłam dwa miesiące wcześniej. Podczas montażu okazało się, że blat nie jest dopasowany, fronty niedolakierowane i krzywe, włącznik do świateł podszafkowych wraz z zasilaczem wisi sobie niedbale w szafce, krzywo osadzona kuchenka, odstające szuflady, krzywe cokoły lub ich brak. Tak wyglądała moja wymarzona kuchnia. Po ponad 4 miesiącach, po pisemnych wezwaniach do usunięcia usterek, moja kuchnia dopiero jako tako wyglądała, ale na pewno nie jest warta swojej ceny i tylu nerwów. Tym sposobem opóźniła się też przeprowadzka, bo kuchnia nie nadawała się do użytku. Do dzisiejszego dnia nie otrzymałam jednak faktury za sprzęt, gdyż panu monterowi nie po drodze, chociaż mieszkam blisko centrum Gdańska. Porażka!
4
0