Szansa na dostanie się.

Temat dostępny też na forum: Politechnika Gdańska
Witam, zależy mi na dostaniu sie na kierunek elektronika i telekomunikacja, niestety na pierwszej liście jestem 287, a przyjmują 250. Czy jest szansa sie jeszcze dostać. Dodam, że to moja 1 preferencja. BTW wie ktoś czy lista zmienia się na bieżąco, czy całościowo w dzień publikacji listy B?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Szansa na dostanie się.

raczej spokojnie się dostaniesz, pewnie nawet o 50 miejsc możesz awansować, a wyniki będą na liście B

Mam to samo pytanie, jednak jestem 65 w kolejce. Ciekawi mnie wlasnie ile osob z 250 odejdzie.

jaki to kierunek i rodzaj studiow ?

Taki sam jak Damian, elektronika i telekomunikacja, stacjonarne.

raczej myślę, że szanse są duże na dostanie się na EiT gorzej może być z utrzymaniem :_) ( ahh te druty ;])

Ja sie obawaiam jednak ze ta lista nie przesunie sie o tyle. w tym roku jesli ktos dostanie sie na swoją pierwszą preferencje, nie ma go na innych listach, wiec to są raczej ludzie z 1 preferencji a wiec tacy ktorym zalezy na tym kierunku. ;>
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

O sporo miejsc się przesunie, bo trochę osób które się dostało na informatykę zrezygnuje (bo np. dostali się w warszawie czy we wrocławiu), więc osoby których 1 preferencją była informatyka a nie dostały się i są na liście na EiT dostaną się na infę i będą dla was miejsca ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej
Wiecie może jak to jest w przypadku Technologi chemicznej i Nanotechnologii jestem odpowiednio w kolejce rezerwowej 38 i 31
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...