Jestem bardzo rozczarowana i zaniepokojona tym co się dzieje w tej przychodni.Moja sześcioosobowa rodzina korzysta z usług tej placówki już blisko 5 lat.Zawsze byłam zadowolona z organizacji jaka panowała w przychodni,stały dostęp do lekarzy specjalistów ,krótkie terminy oczekiwań,dogodne godziny wizyt. A teraz:rejestracja tel.graniczy z cudem panie rejestratorki nie wyrabiają(tak twierdzą)godziny ustalone wizyt wogóle nieobowiązują przychodząc do lekarza i tak trzeba zająć kolejkę, która ustawia się dużo wcześniej jeszcze przed urzędowaniem danego specjalisty.Skandal, niech ktoś wreszcie zaprowadzi tam porządek panie w rejestracji powinny być za to odpowiedzialne to one w końcu rejestrują na daną godzinę! Ja i wiekszość pacjentów mamy rodziny pracę zawodową napięty plan dnia ,zobowiązania zawodowe,społeczne chcemy tylko żeby szanowano nasz cenny czas. Jeśli mam wyznaczoną wizytę na konkretną godzinę to chcę z tego skorzystać a nie przesiadywać w poczekalni nawet do 2 godzin! Niechciałabym również,ponownie usłyszeć za plecami od pracownicy przychodni ,że można przenieść się do innej placówki... Ja wybrałam tą właśnie!!! I pragnę minimum szacunku jaki nam się należy- PACJENTOM.