Czy któraś ma tą zabawkę?? Strasznie jestem na nią napalona i chcę ją kupic, zastanawiam się tylko czy mały będzie sie nią bawił. Czy u was sie sprawdziła???
My go mamy, ale małemu jak na razie podoba się sam piesek. Jak włączymy muzyczkę lub wierszyk, to się denerwuje. Może jest jeszcze za mały do zabawy z nim, a może nie pasuje mu głos pieska (bo mnie np denerwuje :))
moj synek dostal szczeniaczka na 1 urodziny i niestety nie przypadl mu do gustu tak jak nam - doroslym. teraz syn ma 2 latka i polubil go, slucha, spiewa, powtarza za pieskiem...
podobają mu się i rymowanki i piosenki bo on bardzo lubi jak się do niego mówi a ta zabaweczka "ma" ciepły głos. Pewnie wszystko zalezy od dziecka...u nas ta zaawka się sprawdza, a wszyscy dorośli z otoczenia powtarzają piosenki i rymowanki
Zależy na jaką promocję trafisz. Ja kupowałam mega tanio za 89 zł w promocji w Tesco. Normalnie w granicach 100 zł, a w sklepach takich jak Smyk nawet ok 170 zł ;)
Dobrze wiedzieć, że może w końcu się spodoba. Pawełek dostał go na chrzciny, ale jak na razie bawimy się nim bezgłośnie. Jest kolorowy i to się małemu podoba. Może za pół roku wykorzystamy baterie :)