Szczerze polecam

Wszystkim nie zdecydowanym polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Rydwan. Pierwszy raz miałem z nimi styczność w 2009 kiedy chodziłem na kurs kat.B były to moje pierwsze boje za kierownicą i udało się zdałem za pierwszym podejściem,teraz próbuje swoich sił nieco wyżej bo na kat. D
Pan Kazimierz jest fachowcem w swojej dziedzinie potrafi wszystko wytłumaczyć jak małemu dziecku ale potrafi porządnie ochrzanić ale na ogół jest wporzo gościem. Zachęcami Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie polecam

Ja niestety nie jestem zadowolona. Jezdziłam z P.Darkiem i czas poswiecony miałam 2 godz na jazdy z czego przewaznie zawsze się spozniał w czasie jazdy wychodził sobie zapalic albo do sklepu jechalismy bo P.Darek chcial sobie cos kupic i juz czasu na nauke miałam mniej . W czasie jazdy gdzie powinien uczyc to rozmawiał przez tel za kazdym razem albo pisał sms nie uczył wszystkiego co jest przewidziane w nauce przez to nie zdałam 2razy za 3razem poszłam juz do kogos innego sie uczyc i od razu zdałam egzamin:) Niestety ja nie polecam i to nie tylko ja jestem tego zdania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0