Do Marka trafiłem szukając po necie i po opiniach, które okazały się być wiarygodne. Marek, wraz z ekipą: Ewa, Michał, Norbert, to FACHOWCY znający się na rzeczy, a do tego szczerze zaangażowani i dbający o każdy szczegół podczas treningu i pomiędzy nimi. Treningi zawsze są dostosowane do moich możliwości i celów jakie stawiamy; do tego poradnictwo w kwestii diety oraz podpowiedzi jakie badania zrobić i na co zwrócić uwagę przy regeneracji.
Cała ekipa Active Life to świetni ludzie dla których to nie jest tylko praca, ale po prostu życie. Są sympatyczni, uśmiechnięci ale też motywujący, wymagający i wspierający... wychodzisz z treningu na czworakach, ale micha jest uśmiechnięta - z nimi tak to działa. Nogi bolą? To znaczy, że dzień wcześniej była dobrze zrobiona robota :)
Dzięki nim i z nimi zrzuciłem zbędny balast, przebiegłem kilka biegów 10KM, zaliczyłem Runmageddon, a w październiku biegniemy razem półmaraton... (zwracam uwagę na słowa: razem i z nimi :))
Szczerze polecam każdemu kto potrzebuje motywacji i wsparcia; każdemu kto potrzebuje planu treningowego; każdemu kto szuka prawdziwych trenerów. pawelsz