Piotr - opinia (1) Bardzo mili właściciele. Ceny przystępne. Truskawkówki mega! Tatar świetny,... Piotr spoko loko (1) było dobrze, polecam, wpadajcie, pijcie bawcie się dobrze dj Najlepszy! (1) Świetne miejsce, duży wybór alkoholu w przystępnych cenach, nie ma... :)
Super super i jeszcze raz super!!!! (1) Atmosfera super, klimat super,bardzo przemiła obsługa, atrakcyjne ceny Można... AGATA kawa w ciągu dnia (2) Nie przypuszczałem że w Żukowie jest takie miejsce. REWELACJA. Jadąc w... jan Rewelacja... (1) Miejsce jest bajeczne... Bardzo ładny wystrój, przyjemnie się zapomnieć tam i... MegFree Niezwykłe miejsce (1) Niesamowita kawiarnia!Przy spotkaniach towarzyszy nam wysmienitość ciast i... niezapominajka Super kawiarnia (1) Bardzo przyjemna kawiarnia. Pyszna kawa i miła obsługa. Gdy mam ochotę na... Ewelina waljo - opinia (1) fajna przystan dla podladowania akumulatorkow waljo na pewno tu powrócę ! (1) Chcesz się przenieść się w świat fascynujących smaków kawy ? To jest miejsce,... annaoch Ola - opinia (1) mieszkam niedaleko, a mimo to z przyjemnością wpadam tu na kawkę a moje... Ola SUPER (1) Byłam, jadłam, piłam i czułam się jak w niebie! Słodkości mmmm... ciężko... agnieszka NAJLEPSZE WALENTYNKI (1) Chcialam podziekowac, spedzilismy najlepsze walentynki we dwoje..bylo... iga Gorąco polecam!!! (1) Wysmienita kawa i te czekoladki... pani Agnieszka zawsze wynajdzie jakies... Miłośniczka Pysznej Kawki Polecam (1) Bardzo miła obsługa, "niezły barman" ;-) wygodne sofy i fajna muzyka, a co... N. Polecam !! (1) Przyjazna atmosfera, przytulne, nowoczesne wnętrze/ POLECAM Natalia KRAINA MLEKIEM I MIODEM PŁYNĄCA ;) (1) Polecam wszystkim, starszym i młodym, na spotkania we dwoje i samotne... Katarzyna