Szemryk Magdalena ginekolog opinie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Czy któraś z mam prowadziła ciąże u tej lekarki? Nie mogę znaleźć o niej żadnej informacji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szemryk Magdalena ginekolog opinie

Ta Pani Doktor miała inne nazwisko, jeśli chodzi o lekarke z Zaspy.

Tak chodzi o lekarke z Zaspy pracującą w Medicover, możesz napisać jak się wcześniej nazywała?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wcześniej nazywała się Maliszewska - polecam w 100%, prowadziłam u niej ciążę, dzięki jej wnikliwości udało się ciążę uratować i utrzymać ! jak dla mnie najlepsza ginekolog z jaką kiedykolwiek miałam do czynienia
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję ;)

Jest rewelacyjna!!! W opiece prenatalnej ale i poporodowej, tez miałam ciążę z problemami, która zakończyła się szczęśliwie... nie planuje juz kolejnej ale bez wahania wybrałabym Panią dr Szemryk (dawniej Maliszewską) !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspaniala osoba! Razem przez 3 mce walczylysmy o mojego synka, zagrozenie przedwczesnym porodem i lezenie plackiem. Cotygodniowe kontrole, ale bez niepotrzebnego straszenia, choc bywalo groznie. Bardzo empatyczna, mila i dobrze nastawiona do pacjentki. Dzieki Pani Magdzie donosilam te ciaze. A gdy ekspresowo zaczal sie porod- na koniec trafilam na jej nocny dyzur. Lepiej byc nie moglo, a i bardzo mnie to uspokoilo. Porod sn, ale ze zszywaniem i lyzeczkowaniem lozyska. Ale wszystko super. Jest to mloda osoba, ale opanowana i widac,ze z doswiadczeniem juz. Jak znow bede w ciazy, to tylko u pani Magdy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdzie Ja teraz znajde?czy ktos wie gdzie przyjmuje?

Medicover w Sea Towers

Fantastyczna lekarka, z powołaniem, pomocna, empatyczna, bardzo mi pomogła. Uspokajała w ciązy i wsparła przy porodzie. Bardzo dokładna jesli chodzi o badania. Przy tym tez po prostu zyczliwa i sympatyczna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

dzień dobry,
pani dr Szemryk nie przyjmuje już w medicover. czy ktoś ma do niej aktualny kontakt
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzień Dobry, Pani dr Szemryk ponownie w grafiku Medicover

Inne tematy z forum

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?