Zaskakująco dobra jakość za przystępną cenę. (2) Mocną stroną firmy jest elastyczność i dobry grafik. Nie boją się nowych... JS Zdecydowanie polecam (1) Jestem bardzo zadowolona ze strony internetowej wykonanej przez Pana... ChocoCream 100% profesjonalizmu (1) Firma 7lab jest z pewnością godna polecenia, ze współpracy jestem bardzo... Wojciech
Gorąco polecam rewelacyjnie wykonano www.mobilgroup.pl (1) Skorzystałem z usług 7LAB, w celu stworzenia strony www, przez cały czas... Mariusz A. Bardzo polecam uslugi Firmy 7Lab (1) Polaczenie kreatywnosci z nienagannym wykonaniem oraz bardzo dostepna cena.... Rainbow Wines Co Profesjonalizm (1) Z Firmą 7LAB współpracujemy już kilka lat i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pan... Małgorzata Kowalewska Adam OSK Wolff - opinia (1) Profesjonalne i rzetelne podejście do klienta, szybko, sprawnie i skutecznie.... Adam OSK Wolff BARDZO PORZĄDNA FIRMA (1) Polecam 7LAB, ponieważ jest to bardzo porządna firma, która robi naprawdę... ANNA BĘTKOWSKA Firma godna polecenia (1) Szybko fachowo i na temat Konkol Polecam gorąco (1) Jesli szukacie firmy. która niedrogo stworzy Wam extra stronę - nie ma... Protector - właściciel Kacper Gomułka - opinia (1) Bardzo sprawna i kompetentna firma. Panowie potrafią doradzić i zrealizować... Kacper Gomułka Renov (1) Jest wiele firm na rynku z tej branży, ja wybrałem 7LAB i wybór nie był z... Bartosz Głowacki Projekt i realizacja witryny pracowni fotograficznej www.b-free.pl (1) Po wielu latach samodzielnego projektowania witryny www poszukiwaliśmy kogoś,... Kordian Górczyński Marek Czuchaj Ogrodnik - opinia (1) Strona profesjonalnie zrobiona, obsługa wie o co chodzi. Polecam Marek Czuchaj Ogrodnik Jestem bardzo zadowolona z efektu współpracy (1) Strona mojej firmy stworzona przez 7lab funkcjonuje od dwóch lat - jest... Agnieszka Stępkowska Polecam agencję 7LAB (1) W ubiegłym roku agencja 7LAB utworzyła dla mnie stronę internetową. Jestem... Paulinka SUPER (1) Współpraca układa się wzorowo AGencja Reklamowa MANA POLECAM FIRME (1) Do Firmy 7 Lab trafiłam z polecenia,Zaprojektowali strone internetowa bardzo... Grazyna Gniadek Gorąco polecam usługi 7LAB (1) Szybko i kreatywnie, od projektu do wykonania strony, z "pokorą" przyjmowali... Willa Global strona www.ekozapas.com.pl (1) EKOZAPAS Pracownia Ochrony Środowiska zleciła w 2009 roku przygotwanie strony... Tomasz Zapaśnik