andrzej - ocena (1) Stary dobry rzemieślnik. Miałem do wykonania półkę pod lustro i półkę do... andrzej Anna - opinia (1) Super, poza długą ciszą do realizacji, ale w końcu najtaniej Anna Olek - opinia (1) Wszystko wykonane prawidłowo , szybki pomiar jak i montaż Olek
Tomcio - opinia (1) Bardzo polecam szyba zespolona wykonana w trybie ekspresowym Tomcio Klein - opinia (1) Panowie bardzo sympatyczni i bardzo pomocni usługa wykonana perfekcyjnie a co... Klein Niesłowność (1) Naprawdę szkoda czasu na tak niesłowne osoby. Umawiasz się kilka razy i... Zak Jestem na TAK (1) Jakoś wykonanej usługi na najwyższym poziomie warto skorzystać z usług Marek Solidna firma (1) Kompleksowa usługa w moim domu lustro kabina prysznicowa oraz lacobel w... Asia Szczerze polecam ! (1) Z Firmy korzystałem już kilka razy za każdym razem byłem bardzo zadowolony z... Mati montaż lustra (1) Panowie wywiązali się znakomicie. Polecam klient fachowiec wykonuje pefekt robote (1) solidny, rzetelny,dokladny bies Konkretna Firma (1) Bardzo polecam zaklad z kartuskiej Panowie montowali u mnie szybe w kuchni i... Zadowolony klient Zenada (1) Glozilam sie do Pana w maju 2015, na pomiar przyjechal w terminie, cena tez... Zawiedziona Nie polecam (1) Jeżeli szanują Państwo swój czas i zależy Państwu na profesjonalnej usłudze... A. Lustro (1) Lustro było wykonywane przez 2 tygodnie i nie zostało zrobione. Dwa razy... Niedoszły klient Polecam (1) Bardzo szybko i solidnie! Pomocni i mili aczkolwiek swojscy panowie. Lokal... katarzyna opinia (1) Kompetentna obsługa, elastyczność, terminowość, uczciwość - same pozytywy.... Aga Tomasz - opinia (1) Z całą odpowiedzialnoscia polecam ten zakład. Panowie znaja sie na rzeczy i... Tomasz Wielki pozytyw! (1) Polecam wszystkim! w poniedzialek spotkala mnie niemila przyjemnosci wlamania... sebek POLECAM! (1) korzystałam z usług firmy kilkakrotnie i chętnie tam wracam/nawet w sobotę... ice_bebe