Polecam (1) Zamowiłem u lustro jednego dnia a następnego dnia je otrzymałem z dowozem do... MS Polecam usługi tej firmy. Wykonują szybko i solidnie. (1) Zamówiłem dostawę i montaż lustra do łazienki. Usługa została wykonana szybko... Rafał jestem bardzo zadowolona z ich usług (1) tanio i solidnie Monika
Lustra w łazienkach na powierzchni biurowej (1) Firma dostarczyła i zamontowała lustra w biurze na Długich Ogrodach. Usługa... MR Company lustro łazienkowe (1) Zamówiłam u Pana Dariusza lustro do łazeinki. Bardzo dobry i szybki kontakt.... Ola Realizacja Rewelacja (1) Polecam Pana szklarza. Obsługa profesjonalna, bez żadnych problemów,... Tomasz Tarkowski A-bis Polecam (1) Zamówiona kabina prysznicowa i lustro zostało wykonane rewelacyjnie. Jestem... Justyna Perfekcja (1) Polecam serdecznie, Nie dość że cena rewelacyjna to realizacja oraz dostawa... Beata Szkło na ścianę w kuchni (1) Idealna robota , wszytko pięknie się prezentuje Tomek Polecam! (1) Polecam! Trzy razy korzystałam z uslug tego szklarza, szkło w kuchni, lustra... Monika szyby pod wymiar (1) Zamawiałem szyby pod wymiar do ośmiu pólek ,szyby pasują ,wszystko w... Izydor Rewelacja! (1) Szybki pomiar, dzień później wycena. Cena o 20% niższa niż u konkurencji i... Michał Szklany panel kuchenny (1) Solidna i rzetelna firma. Skorzystałam z ich usług w zeszłym roku. Zaskoczył... Nuta Kabina ze szkła (1) Profesjonalnie, solidnie i na czas. Trudno dzisiaj znaleźć tak uczciwa firmę.... Filip Najszybsze lustro w Trojmiescie :) (1) Jestem mega zadowolona.Dzisiaj rano zamowienie przyjete przez milego Pana,za... Barbara Kabina prysznicowa (1) Zamówiłam kabinę prysznicową u Pana i muszę napisać że jestem pod wielkim... Zadowolona Klientka Polecam!!! (1) Szyby kuchenne oraz lustra w łazience dobrze zamontowane . Usluga wykonana... Zadowolony klient Suoer!! Polecam!!! Super szybkie wykonanie i niska cena! (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi- Pan Adam mimo nawału pracy,... Dagmara Urwany kontakt ze szklarzem (1) Byłem umówiony w dniu 7 marca na instalację lustra i szyby. Właściciel wziął... megite Najszybsze szkło w mieście! (1) Bardzo mocno polecam, tego samego dnia dostarczone lustro o dokładnych... Paweł