Nie polecam (1) Skorzystaliśmy z oferty - przystępnej cenowo, po 3 tygodniach lustro na... eMPe polecam! (1) Bardzo polecam tą firmę!!!! Był to montaż szkła (lacobel) nad blatem w... Beata Polecam (1) Szybki czas realizacji ( w moim przypadku były to dwa dni), fachowe... Green
Lakobel (1) Wykonanie lakobelu, z przycięciem na gniazdka podszafkowe i otworem od panelu... aagawaa Polecam! (1) Polecam usługi tej firmy. Czas realizacji krótszy niż przewidywano, bardzo... Agata Świetna, profesjonalna usługa (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy pana Michała. Szybko przyjał zlecenie,... Barbara Bassa fachowiec wykonuje pefekt robote (1) solidny, rzetelny,dokladny bies Szklarz godny polecenia (1) Fachowa obsługa, doradztwo oraz wykonanie usługi na najwyższym poziomie, 100%... Ania Na wymiar - polecam (1) Miło fachowo - sympatyczny Pan Darek przyjechał wymierzył zamontował tak jak... StanleyB Dobre ceny (1) Zaprojektowali nietypową kabinę prysznicową i drzwi. Nie wiedziałem, że to... Gabrys Najlepszy wybór - nie trzeba szukać dalej! (1) Gorąco polecam Mam-Bis - w pełni profesjonalna i przyjazna obsługa, bardzo... Beata Konkretna Firma (1) Bardzo polecam zaklad z kartuskiej Panowie montowali u mnie szybe w kuchni i... Zadowolony klient Polecam (1) Zamówiłam wstawienie panelu szklanego na ścianę kuchenną. Jestem bardzo... Alicja nie polecam (1) Zamówiłam usługę (wstawienie luster wielkoformatowych) wraz z transportem i... Alicja Duże zamówienie (1) Zamówiłem dwa duże elementy szkła lacobel oraz zdjęcie drukowane na szkle,... Mr_white Zadowolony (1) Dobry kontakt, sprawna wycena, fachowy montaż, polecam każdemu! Michał Polecam! (1) Wybralam Pana Dariusza po opinijam na Trojmiescie.pl i nie zaluje! Szybki... Ira Szklarz naprawdę godny polecenia. (1) Pierwszorzędna jakość cięcia szyb, bardzo dobra dokładność wymiarów,... Irek ZACHWYCONA!! (1) Ekspres, super cena i bardzo mili Panowie! Umówili się na czwartek z... Karolina bardzo polecam (1) Gorąco polecam Pana Dariusza, pełen profesjonalizm, szybka obsługa, a przy... Mariusz