Duże wklejane lustro do łazienki... (1) ... idealnie dopasowane. Realizacja całego procesu w 24 h - od pierwszego... Ania montaż lustra (1) Panowie wywiązali się znakomicie. Polecam klient szkło kuchenne (1) wszystko bardzo starannie wykonane, niedługi czas realizacji. Polecam Ewela
Bardzo polecam (1) Bardzo polecam, ten zakład szklarski, profesjonalnie wykonane, zamontowane,... BARDZO ZADOWOLONA KLIENTKA swietny kuchenny lacobel (1) Bardzo dobry kontakt, szybkie i profesionalne wykonanie uslugi polozenia... Robert Czajkowski Pełen profesjonalizm (1) Serdecznie polecam firmę MAM BIS. Szybko, tanio i przyzwoicie o tylko kilka... Stała klientka ABSOLUTNIE NIE POLECAM (3) W pierwszym kontakcie zdawało się, że rozmowa prowadzona była z... Zbulwersowana klientka Nie polecam!!! (1) Nie polecam! Omijać tą "firmę" szerokim łukiem. Ceny ok ale czas... Tomasz i Anna Gorąco polrcam (1) Lustra wykonane wspaniale łazienka nabrała blasku. Kuchnia także piękna... Marzena Pięknie (1) Kuchnia wygląda zdecydowanie nowocześniej , solidna robota, jakość petarda!... Honorata kuchnia (1) Robota wykonana, kuchnia się ożywiła, termin realizacji szybki, jestem... Grażyna Dobra robota (1) Ukierunkowanie na klienta, to tak ważne w dzisiejszych czasach, u tych 2... Milanos Zdecydowanie polecam (1) Świetnie wykonana ścianka prysznicowa. Bezproblemowa obsługa wraz ze świetnym... Karol Szafki i lustra POLECAM (1) Pan Darek wykonał swoja pracę perfekcyjnie.Fachowo doradził, szafki... Beata Polecam (1) Kuchnia wygląda rewelacyjnie, jakość materiałów oraz obsługa i doradztwo... Małgorzata Nieprofesjonalna dziecinada (1) Kompletny brak profesjonalizmu. Prosiłem o wykonanie dwóch usług: 1. Lustra w... Rafał Obsługa klienta w biurze przez Panią robiącą wielką łaskę to jedno wielkie nieporozumienie! (1) Przyszłam do biura dopiąć szczegóły zamówienia, ale po odpowiedzi na dzień... agnieszka Meble sklepowe (1) Ogromnie polecam współpracę z tą firmą! Meble zrealizowane idealnie pod... Napoje Bogów Szkło nad blat w kuchni (1) ładne szkło w dobrej cenie, Pan Dariusz doradził wybór szkła w taki sposób,... Anna Polecam ! (1) Bardzo solidna firma, godna polecenia. Panowie bardzo elastyczni. Na prośbę... Renata