polecam (1) Profesionalne podejście do klienta oraz szybki i fachowy montaż to cecha... Jolka Kabina prysznicowa (1) Szybko sprawnie i najważniejsze bardzo dobra jakość wykonania. Polecam Jolanta Polecam! (1) Profesjonalny wykonawca ale przede wszystkim ogromny wybór wzorów, każdy... Piotr
Polecam (1) Świetny efekt końcowy, fachowa obsługa. Kamila polecam (1) Firma godna polecenia, zamówienie zrealizowane przed czasem, szybko, sprawnie... kASIA Pogotowie (1) Super pozytyw. Świetny kontakt, jakość i błyskawiczna realizacja. Człowiek... milosz Solidna firma (1) Kompleksowa usługa w moim domu lustro kabina prysznicowa oraz lacobel w... Asia Zdecydowanie polecam (1) Miła i ekspresowa obsługa bardzo szybka dostawa do domu Paulina super szklarz !!! Serdecznie polecam. (1) Pan wykonujący usługi szklarskie SUPER!!!!. Wspaniały kontakt telefoniczny,... martadecor -dekoracje ślubne Zdecydowanie polecam (1) Usługa wykonana profesjonalnie i w ekspresowym tempie (wieczorem pomiar,... Maria Zlecenie nietypowe - otworowanie butli na wino (1) Bardzo elastyczna obsługa. Praca wykonana poza godzinami pracy zakładu. Miła... Kamila HP Polecam (1) Wielokrotnie zlecałem wymianę przeszkleń drzwi domofonowych czy okien na... Jacek Zadowolona klientka (1) Firma Szkło-kolor robiła mi lustra, szkło w kuchni i łazience i jestem bardzo... Karolina Szkło-Kolor Sp. z o.o. (1) Tanio, szybko, dobrze? Ja wybieram Szkło Kolor. Ewa Sz. Bardzo dobra firma (1) Bardzo szybkie działanie, szkło zgodne z zamówieniem, profesjonalny montaż,... Natalia Ekspresowo, dokładnie, zgodnie z umową (1) Pan pojawił się na pomiarach już w godzinę po wykonaniu telefonu z pytaniem o... Paulina Eh.. szału nie ma (1) Za długi czas realizacji, czekaliśmy i czekaliśmy, potem wszystko szybko na... AA Ok (1) Miła i ekspresowa obsluga oraz szybka dostawa do domu Radek Polecam (1) Serdecznie polecam firmę StylGlass! Cena za duże lustro wraz z montażem o... K Polecam! (1) Z czystym sumieniem polecam uslugi Pana Michała Mischke. Zleciliśmy wykonanie... Ania