Spoko oko (2) Dobra robota, nie aż tak drogo, jakość super :) kd Niepoważny (2) Przyjmuje zlecenie, na pomiar przyjeżdża tydzień później, a wyceny nie... Piotr Jak najbardziej polecam (1) Obsługa przemiła,jakość usług bardzo dobra Viki
Niesłowność (1) Naprawdę szkoda czasu na tak niesłowne osoby. Umawiasz się kilka razy i... Zak Super wykonanie, szkła do kuchni (1) Super wykonanie - idealnie na wymiar. Zgodnie z projektem. Wykonanie... Klaudiusz Polecam (1) Bardzo szybki termin realizacji. Pomiar w poniedziałek, montaż we wtorek (3... Bartek Jestem na TAK (1) Jakoś wykonanej usługi na najwyższym poziomie warto skorzystać z usług Marek Showglass :) (1) Firma showglass jest profesjonalna, swoje usługi wykonuje rzetelnie i... Ewelina Szkło hartowane kuchnia (1) Pełen profesjonalizm, szybka realizacja i 100% satysfakcji :-) Z całego serca... Magda Super obsługa (1) Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Szyba na blat stołu wykonana bardzo... Kamila Showglass (1) Najlepsza firma, najlepsze ceny, zdecydowanie polecam wszystkim! Kaczor Jestem bardzo zadowolony (1) Kilkukrotnie zamawiałem u nich szyby różnego formatu, zawsze krótki czas... Kapi polecam (1) Profesionalne podejście do klienta oraz szybki i fachowy montaż to cecha... Jolka Kabina prysznicowa (1) Szybko sprawnie i najważniejsze bardzo dobra jakość wykonania. Polecam Jolanta Polecam! (1) Profesjonalny wykonawca ale przede wszystkim ogromny wybór wzorów, każdy... Piotr Polecam (1) Świetny efekt końcowy, fachowa obsługa. Kamila polecam (1) Firma godna polecenia, zamówienie zrealizowane przed czasem, szybko, sprawnie... kASIA Pogotowie (1) Super pozytyw. Świetny kontakt, jakość i błyskawiczna realizacja. Człowiek... milosz Solidna firma (1) Kompleksowa usługa w moim domu lustro kabina prysznicowa oraz lacobel w... Asia Zdecydowanie polecam (1) Miła i ekspresowa obsługa bardzo szybka dostawa do domu Paulina