Polecam serdecznie (1) Pan Darek bardzo upszejmy i konkretny w swojej pracy. Umówienie się na pomiar... Anna Super firma> Gorąco Polecam!! (1) Realizacja w ciągu 3 godzin. 100% zadowolenia. Jadąc pociągiem do Gdańska.... Zdzisław Polecam (1) Gorąco polecam tą firmę wszystko na najwyższym poziomie, bardzo miła... Marek
Petarda (1) Pan Darek najszybszy i najlepszy fachowiec Precyzja i wykonanie 110% Zrobił... Beata Klein - opinia (1) Panowie bardzo sympatyczni i bardzo pomocni usługa wykonana perfekcyjnie a co... Klein Najlepszy szklarz w Trójmieście. (1) Szczerze polecam. Dziesiątki oprawionych obrazów i polskie lustra. Istne... Bardzo dobry fachowiec (1) Bardzo dobry fachowiec, świetny kontakt, szybka realizacja, pełna kultura,... Magdalena Super kolejny raz (1) Kolejne lustra zamontowane. Tak samo jak poprzednio. Szybko i dobrze.... Milosz Spoko oko (2) Dobra robota, nie aż tak drogo, jakość super :) kd Niepoważny (2) Przyjmuje zlecenie, na pomiar przyjeżdża tydzień później, a wyceny nie... Piotr Jak najbardziej polecam (1) Obsługa przemiła,jakość usług bardzo dobra Viki Niesłowność (1) Naprawdę szkoda czasu na tak niesłowne osoby. Umawiasz się kilka razy i... Zak Super wykonanie, szkła do kuchni (1) Super wykonanie - idealnie na wymiar. Zgodnie z projektem. Wykonanie... Klaudiusz Polecam (1) Bardzo szybki termin realizacji. Pomiar w poniedziałek, montaż we wtorek (3... Bartek Jestem na TAK (1) Jakoś wykonanej usługi na najwyższym poziomie warto skorzystać z usług Marek Showglass :) (1) Firma showglass jest profesjonalna, swoje usługi wykonuje rzetelnie i... Ewelina Szkło hartowane kuchnia (1) Pełen profesjonalizm, szybka realizacja i 100% satysfakcji :-) Z całego serca... Magda Super obsługa (1) Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Szyba na blat stołu wykonana bardzo... Kamila Showglass (1) Najlepsza firma, najlepsze ceny, zdecydowanie polecam wszystkim! Kaczor Jestem bardzo zadowolony (1) Kilkukrotnie zamawiałem u nich szyby różnego formatu, zawsze krótki czas... Kapi