Anna - opinia (1) Super, poza długą ciszą do realizacji, ale w końcu najtaniej Anna zamawiajacy - opinia (1) Problemy z realizacją zamówień. Wzięli bardzo duże zaliczki. Brak możliwości... zamawiajacy Robert - opinia (1) Okropna firma, od dwóch miesięcy czekam na zamówione i opłacone lustra. Z... Robert
Kasia - opinia (1) Polecam. Wszystko zgodnie z ustaleniami, montaż sprawny i w miłej atmosferze.... Kasia ania - opinia (1) Zamówione szyby super prezentują się w naszej kuchni. Panowie doradzili i... ania Grażyna - opinia (1) Miła obsługa,montaż szyby sprawnie i profesjonalnie. Grażyna Grzegorz - opinia (1) Lustro zrealizowane zgodnie z oczekiwaniami, szybko i w dobrej cenie Grzegorz Paweł - opinia (1) Fachowa obsługa i szybka realizacja zamówienia Paweł Jezy Lachowicz - opinia (1) Polecam Lustro zamontowane szybko i solidnie Jezy Lachowicz Ilona - opinia (2) Przestrzegam przed korzystaniem z usług tej firmy. Zamówiłam szkło Lacobel do... Ilona Pan Stefan - opinia (1) Świetny kontakt, dotrzymany termin, lustro idealne. Polecam! Pan Stefan Klient indywidualny - opinia (1) godny zaufania wykonawca , profesjonalny. Klient indywidualny Rafał - opinia (1) Zamówiłem dwa lustra na wymiar, jestem bardzo zadowolony, od zdjęcia wymiarów... Rafał Weronika - opinia (1) Konkurencyjne ceny, szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolona, nie... Weronika Bartosz - opinia (1) Szybki czas realizacji zamówienia i profesjonalna obsługa. bardzo polecam Bartosz kasiek - opinia (1) Zamówiłam dwa duże lustra i panel szklany do kuchni wszystko profesjonalnie... kasiek Klient - opinia (1) Ta pseudo "firemka" to totalna porażka, termin montażu ustalany 1,5... Klient Paulina - opinia (1) Pan montował u mnie przeszklenie prysznica z drzwiami - super szybkie... Paulina Marcin - opinia (1) Nie polecam. Wycena zrobiona w taki sposób, że 3 z 4 elementów wyceniona moim... Marcin Michał - opinia (1) ku przestrodze. czekamy drugi miesiąc na kabinę prysznicową, którą obiecał... Michał