Ilona - opinia (2) Przestrzegam przed korzystaniem z usług tej firmy. Zamówiłam szkło Lacobel do... Ilona Pan Stefan - opinia (1) Świetny kontakt, dotrzymany termin, lustro idealne. Polecam! Pan Stefan Klient indywidualny - opinia (1) godny zaufania wykonawca , profesjonalny. Klient indywidualny
Rafał - opinia (1) Zamówiłem dwa lustra na wymiar, jestem bardzo zadowolony, od zdjęcia wymiarów... Rafał Weronika - opinia (1) Konkurencyjne ceny, szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolona, nie... Weronika Bartosz - opinia (1) Szybki czas realizacji zamówienia i profesjonalna obsługa. bardzo polecam Bartosz kasiek - opinia (1) Zamówiłam dwa duże lustra i panel szklany do kuchni wszystko profesjonalnie... kasiek Klient - opinia (1) Ta pseudo "firemka" to totalna porażka, termin montażu ustalany 1,5... Klient Paulina - opinia (1) Pan montował u mnie przeszklenie prysznica z drzwiami - super szybkie... Paulina Marcin - opinia (1) Nie polecam. Wycena zrobiona w taki sposób, że 3 z 4 elementów wyceniona moim... Marcin Michał - opinia (1) ku przestrodze. czekamy drugi miesiąc na kabinę prysznicową, którą obiecał... Michał Kalina - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Usługa wykonana na wysokim poziomie. Szybka realizacja... Kalina Zadowolony klient - opinia (1) Panowie szybko, sprawnie i w niskiej cenie naprawili fuszerke po stolarzu w... Zadowolony klient Klient - opinia (1) Przykro mi wystawiać tu negatywną opinię, ale to jedyne, co mi zostało po... Klient Klaudia - opinia (1) Zamówiliśmy biały lacobel do kuchni. Szybko umówiliśmy się na pomiar i bardzo... Klaudia Sabrina - opinia (1) Bardzo polecam firmę. Profesjonalizm Czas Cena Sabrina Izabela S. - opinia (2) Parę tygodni temu złożyłam zamówienie w firmie Dankam na kabinę prysznicową... Izabela S. Patrycja - opinia (1) Bardzo szybko, cena przystępna, fachowo, idealnie. Patrycja Olek - opinia (1) Wszystko wykonane prawidłowo , szybki pomiar jak i montaż Olek slawekpasz - opinia (1) Profesjonalne usługi, pomoc w wyborze rozwiązań i akcesorii (zawieszenie,... slawekpasz