Wioletta - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam firmę showglass . współpraca z Panem Remiguszem... Wioletta Pani Irena - ocena (1) Profesjonalne i rzetelne podejście do zleconej usługi. Wszystko jest zrobione... Pani Irena Szymon - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z dostarczonych luster wraz z pięknym białymi ramami... Szymon
Jan - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Usługa wykonana na wysokim poziomie. Szybka realizacja... Jan Piotr - ocena (1) Z usług firmy korzystałem już kilkukrotnie i widzę że na przestrzeni lat... Piotr Paweł - ocena (1) Jestem niezmiernie zadowolony z pracy pana Henryka i współpracowników.... Paweł Dorota Kulinska - ocena (1) Super zrealizowana usługa. Jako zleceniodawca byłam daleko od miejsca... Dorota Kulinska Małgorzata - ocena (1) Firma wykonała fartuch szklany w kuchni. Kolor, estetyka wykonania oraz... Małgorzata andrzej - ocena (1) Stary dobry rzemieślnik. Miałem do wykonania półkę pod lustro i półkę do... andrzej Salwa - ocena (1) Polecam korzystanie z usług szklarza tej firmy ,przedewszystkim za... Salwa Maniek - opinia (1) Pan Marcin o wysokiej kulturze osobistej sumienny dokładny i punktualny. Ciął... Maniek Magda - opinia (1) Świetnie wykonane lustro z podświetleniem. Wymiar dość nietypowy sprawiał, że... Magda Kasia - opinia (1) Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Od rozmowy do realizacji bardzo... Kasia Filip - opinia (1) Dokładnie i szybko. Cena też przystępna. Fachowe doradztwo. Zdecydowanie... Filip Natalia - opinia (1) Perfekcyjne doradztwo, szybka realizacja i dokładność w wykonaniu przyczyniły... Natalia Aleksandra - opinia (1) Pełen profesjonalizm, wszytko zgodnie z zamówieniem i planem realizacji ️... Aleksandra Kasia - opinia (1) Firma zrealizowała zamówienie perfekcyjnie! Kontakt z klientem, szybki termin... Kasia Magdalena - opinia (1) Fachowiec godny polecania :) Precyzja i staranność w każdym calu, i co ważne... Magdalena Michał - opinia (1) Brak slow, na zamówienie czekałem 5tyg a Pani mówi że takie terminy chodź na... Michał Robert - opinia (1) Dobry kontakt przez email. Panowie szybko wykonali pomiar a po kilku dniach... Robert