Super! (1) Miła obsługa, doradztwo, pomiary i montaż w domu. Przystępna cena. Wszystko ok. Jan Nie polecam (1) Do kuchni na ścianę zamówiłam szkło hartowane, wymagało ono odpowiedniego... bbb polecam (1) dobre ceny i solidne wykonanie. widać , że zakład z wieloletnim... iza
straszne podejście do klienta (3) jestem zaskoczony podejściem i zainteresowaniem Firmy dla klienta ,od 3 tyg... Tomasz Szybko i tanio, polecam. (1) Zbiła mi się szyba w ramie, w którą był oprawiony obrazek. Szybę mi wymienili... A. Zdecydowanie polecam! (1) Zamówiłem u Pana wykonanie lustra łazienkowego przyklejonego do ściany.... Michał Bardzo profesjonalna i szybka usługa (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Rano zamówiłam 4 lustra i po południu już... Elżbieta z Osowej SZCZERZE POLECAM-WARTO (1) Pan sympatyczny, prosząc o szybką realizacją zamówienia, otrzymałam szkło... Zuzka-Zaspa Awiator klient_Banino (2) Zamówiłem dwie kabiny prysznicowe dwa lustra i szybę z nadrukiem do kuchni.... Józef Ja tam jestem zadowolony (1) Zamówiłem dwie kabiny prysznicowe dwa lustra i szybę z nadrukiem do kuchni.... Klient_Banino UWAGA! Szkoda czasu na tę firmę! (1) Absolutnie NIE POLECAM!!! Brak profesjonalizmu, obietnice bez pokrycia, nie... Stanisław S. polecam (1) zamówiłam dwa lustra do łazienki i przedpokoju jestem zadowolona z obsługi,... IRENA Nie polecam nikomu!!! (1) Szyba nie zgodna z zamówieniem klienta. Obsługa nie słucha klienta i potem... klient Szczerze polecam ! (1) Z Firmy korzystałem już kilka razy za każdym razem byłem bardzo zadowolony z... Mati Polecam, wszystko tak jak być powinno (1) Myśląc o panelach szklanych do kuchni wysłałem kilka zapytań do różnych firm.... Patryk z Gdańska Nie polecam nie dotrzymuja terminow. (1) Pomimo umowy na wykonanie szkla w kuchni, panowie absolutnie nie dotrzymuja... MB Porażka (1) Pan strasznie niesłowny, nie dotrzymuje terminów. Dodzwonić się...ciężko. Na... Sopocianin Bardzo miła obsługa (1) Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez ten zakład. Zanim... Joszka Lustro do łazienki (1) Czekam na lustro do łazienki 8 tydzien. A miało być wykonane 1,5 do 2... Niezadowolony klient Polecam Stylglass (1) Polecam Panów z Stylglass, profesjonalna praca, szybko, solidnie, super... Paweł