Szkoda gadac

Odprawili mnie z kwitkiem, tylko dlatego, ze bali się wjechac moim autem na podnoścnik i własciciel (chyba) stwierdził ze dla wymiany oleju nie opłaca mu się podstawiac mojego auta bo jest niskie i trudno go podstawić... Całosc miala miejsce na warsztacie na jasieniu. Chciałem więcej rzeczy zrobić, ale w tym wypadku poszukam innego warsztatu. Moja niska ocena spowodowana tym, że nawet nie miałem okazji zapoznać się z poszczególnymi aspektami warsztatu - potraktowali moje auto jak jakies gorsze, nie warte naprawy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Szkoda gadac

No właśnie szkoda gadać a trzeba było napisać całą prawdę to że pańskie auto jest całe wyspojlerowane obniżone i z dodatkowymi progami a my nie posiadamy sprzętu do podniesienia takiego pojazdu,więc chyba lepiej przyznać się do niemożności naprawy niż coś zepsuć próbując na siłę, Nie rozumiem Pańskiej oceny 1 pkt gdyż nie miał Pan zapoznać się z naszymi umiejętnościami. Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szkoda gadac

Witam. Auto nie ma ani jednego spoilera, jedynie niski zderzak z przodu i spokojnie by wjechało gdyz na innym warsztacie wjechało na wyższy próg podnosnika. Skąd znów kłamstwo, ze z dodatkowymi progami skoro są tylko fabryczne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3