Szkoda słów...
Na poczatku chcialibyśmy nnadmienićze jedynym plustem tds skorpion jest przystepność cen i to na tyle z pozytywow.Po pierwsze niezetelna i malo profesjonalna obsluga-chodzi o panie dyspozytorki sami kierowcy nie potrafia sie z nimi porozumiec co chyba jest priorytetem w firmie w ktorej mamy relacje pomiedzy klientem, dyspozytorem i kierowca.Panie na początku rozmowy proszą o telefon nie wiadomo po co skoro za kazdym razem kiedy kierowca sie spoznial badz pani miala oddzwonic nie robila tego.moglibysmy wymieniac wiele przykladow niekompetencji ze strony scorpionsow np.umawiam sie z pania ze za 40 min podjedzie auto ,ok czekam mija 40 min (oczywiscie pani do mnie nie oddzwania -ja to robie i slysze ze taksowka bedzie za kolejne 30 min ..ok..czekam kolejne 30 min ,oddzwaniam do pani po 35 min i slysze ze pan bedzie za jakies 15 min ..prosze o telefon do kierowcy zeby sie z nim poroumieć nie i slysze ze kierowca przyjoł zamowienie 10 min temu i wjezdza na obwdnice na zjezdzie w gdyni a ja czekam w centrum gdanska..po takim zdarzeniu zastanawiam sie (...) czy oni spoecjalnie naciagaja klientow zeby "nie opuszczai ich firmy pod wizja ze kiedys dojada" ..