Re: Szkoła 81 Osowa - proszę o opinie
Witam, mam synka w 1 klasie tejże szkoły. Bałam się bardzo tej szkoły, do tego stopnia że chciałam odroczyć jego pójście jako 6 latek do 1 klasy, nie zrobiłam tego i nie żałuję mojej decyzji. Zgadza się szkoła jest przepełniona - 12 klas pierwszych, zmiany jako takich brak 3 razy na godz. 8, 8.45 i raz 12.50. Ta 12.50 odstrasza wiem bo wracamy ze szkoły jak jest ciemno ale plan można przeżyć. Świetlica - dla klas 1 jest nowa, zamknięta świetlica złożona z dwóch sal, jedna do nauki druga do zabawy. Dzieci mają zajęcia dodatkowe pod okiem i nadzorem Pań. Mój syn chodzi chętnie, wychodzi zadowolony i naprawde wiem z charakteru mojego dziecka gdyby było źle, on by nie chodził i płakał by że musi chodzić do tego miejsca. Ja myślę - nie słuchajmy innych bo wtedy nastawiamy sie wrogo do tego miejsca i ciężko zobaczyć że jest dobrze. Poczekaj a się przekonasz sama, nie nastawiaj się do tego co słyszysz. Nasze dzieci słuchają nas mimo tego że my myślimy że nie słuchają, potem sami powiedzą - przecież ty mówiłaś inaczej ze tam jest źle. Wiem bo sama to przechodziłam.
2
0