Polecam! (2) Z czystym sumieniem polecam Wszystkim szkołe Auto-Car, a przede wszystkim... Monika Instruktor godny polecenia! (1) Niestety kurs na prawo jazdy robiłam w innej szkole jazdy ale z instruktora... Joanna Egzamin zdany (1) Super szkoła. W szkole odbywałam tylko jazdy dodatkowe po ktorych bez... A. S
Polecam (1) Kurs robiłam w innej szkole, ale brałam jazdy dodatkowe. Polecam jeśli ktoś... Agnieszka Polecam! (1) Szkoła jazdy warta polecenia. Nauka w miłej i kameralnej atmosferze.... Ewelina Super (1) Fajna szkolka, ciekawe zajecia. Zdalem egzaminy za 1szym razem. Szczegolnie... Michal polecam (1) W auto-car wykupiłam jazdy dodatkowe ponieważ w szkole, w której robiłam kurs... jola Polecam tę szkołę (1) Parę lat temu bezskutecznie usiłowałam zdać egzamin na prawo jazdy, dopiero... basia NAJLEPSZA SZKOŁA (1) Korzystałam z jazd doszkalających w tej szkółce, ponieważ nie zdałam egzaminu... Ada Dziękuję i polecam :) (1) Skorzystałam tylko z lekcji dodatkowych,które miałam z Panem Mirosławem ale... Kasia Bardzo dobra szkoła! (1) Kurs świetnie przygotowuje zarówno do egzaminu na prawo jazdy jak i do... Ewa polecam (1) Polecam wszystkim te szkołe.. Zdawałam egzaminy już po nowych zmianach i... krysia Bardzo fajna szkoła. (1) Zajęcia prowadzone są w małych grupach, każdy ma okazje do porozmawiania z... Anonim Polecam!!! (1) Bardzo polecam Auto-Car. Profesjonalne nauczanie i miła atmosfera. Zadałam za... Anka