Marysia - ocena (2) Bardzo polecam naukę pod czujnym okiem Pana Mirosława. W krótkim czasie... Marysia Pykacz Dominik - ocena (1) Serdecznie polecam tę szkołę jazdy. Pan Mirosław bardzo dobrze przygotował... Pykacz Dominik e - ocena (2) Bardzo polecamtą szkołę jazdy. Kurs świetnie przygotował mnie do zdania... e
Emilia Kopcych - ocena (2) Pan Mirek zwraca uwagę na najmniejsze szczegóły przez co nie ma niespodzianek... Emilia Kopcych Magda - opinia (1) Super szkoła .Sympatyczny Pan i świetna jazda Magda Anna Okrój - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu i samodzielnej... Anna Okrój Konrad Wiśniewski - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę, szczególnie Pana Mirosława. Świetnie zostałem... Konrad Wiśniewski Beata - opinia (1) Polecam szkołę Auto-Car osobom, chcącym nauczyć się jeździć bezpiecznie i bez... Beata Lali - opinia (1) Serdecznie polecam tą szkołę. Bardzo dobrze podejście do każdej osoby.... Lali rafał - opinia (1) Polecam wszystkim którzy chcą naprawdę nauczyć się jeździć bezpiecznie i... rafał Wiktoria - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły i z instruktora, z którym miałam jazdy.... Wiktoria Ania - opinia (1) Polecam wszystkim chcącym nauczyć się sztuki jazdy, wszystkim nie wierzącym w... Ania Urszula - opinia (1) Dzięki nauce w tej szkole zdałam wszystkie egzaminy za pierwszym razem, a... Urszula Dorota Struk - opinia (2) Szczerze polecam wszystkim ośrodek szkolenia kierowców Auto Car Panowie mają... Dorota Struk Grzegorz - opinia (1) Trafiłem do auto car na lekcje doszkalające po bardzo długiej przerwie w... Grzegorz opinia i podziękowania! (1) Chciałbym serdecznie podziękować Panu Mirosławowi, za wspaniałe przygotowanie... Bogusława Bernat Polecam (1) Zdecydowanie polecam te szkole jazdy Marta Polecam instruktora pana Mirka (1) Kurs konczylam w innej szkole. Trafilam do pana Mirka na jazdy dodatkowe,... Małgosia D. Bardzo dobra szkółka (1) Zdałam prawo jazdy w niecałe pół roku, szybkiemu dobre przygotowanie do... Martyna serdecznie polecam (1) Bardzo polecam szkołę kierowców "Auto-car" ponieważ dzięki niej byłem w... Adam Ingilewicz