Grupa angielskiego C1 (1) Dołączyłam do grupy już istniejącej pod koniec grudnia i jestem zachwycona.... kursantka Badziew (1) Na odległość czuć, że komentarze pisane są przez pracowników szkoły - słodzą... diss świetna szkoła (1) uczęszczam na zajęcia w włoskiego, już od poziomu A1 mam zajęcia z native... słuchaczka
Pozytywne zaskoczenie (1) Z początku sceptycznie podszedłem do szkoły. Skusiła mnie jednak niska cena.... Marcin naciąganie (1) Chciałem przestrzec wszstkich przed korzystaniem z usług tej szkoły gdzyż... Jacek Polecam (1) Ja jestem bardzo zadowolona z zajęć w tej szkole, lektorka jest zawsze... Marysia Nauka "książkowa" (1) Cena kursu jest bardzo atrakcyjna, ale to nawet nie zaleta kursu, bo moim... Słuchaczka Porażka! (1) Niestety za niską ceną nie idzie wysoka jakość nauki. Pieniądze moim zdaniem... archi REWELACJA (1) Uczęszczam na 2 kursy w tej szkole. Obu języków uczą obcokrajowcy. Jestem... Iwona Polecam! (1) O szkole dowiedziałam się od koleżanki i pewnie nie zapisałabym się na kurs... Monika jezyka skandynawski - porażka (1) nie wiem jak angielski ale uczyłem się języka skandynawskiego, jednym słowem... mocno zniechęcony Zadowolona klientka - opinia (1) Bardzo sympatyczna i pomocna uczniom szkoła. Panie starają się pomóc w każdej... Zadowolona klientka Polecam! Super szkoła (1) O szkole dowiedziałem się z ulotki, którą otrzymałem przy Madisonie.... Robert