Jacek C - opinia (1) Najlepsze przygotowanie do CAE jakie mogłem sobie wyobrazić. Nauczycielka... Jacek C Anna - opinia (1) Polecam tą szkołę. Bardzo dobre podejście. Bardzo dużo się nauczyłam 10/10 Anna Anna - opinia (1) Polecam tą szkołę. Bardzo dobre podejście. Bardzo dużo się nauczyłam 10/10 Anna
Grzegorz - opinia (1) Bardzo szybko otrzymałem pomoc Grzegorz Jolanta Wikaryjczyk - opinia (1) Gorąco polecam naukę w szkole Connect. Moja córka dzięki zaangażowaniu... Jolanta Wikaryjczyk Dawid - opinia (1) Najlepsza szkoła z jakiej korzystałem. Widoczne efekty nawet w krótkim czasie. Dawid Sonia - opinia (1) polecam, wspaniali nauczyciele Sonia Daria - opinia (1) Świetna szkoła, polecam serdecznie ! Daria Gosia - opinia (1) Bardzo polecam! Profesjonalne podejście i swobodna atmosfera :) Gosia Paulina - opinia (1) Serdecznie polecam! Bardzo miła atmosfera i odpowiednie podejście do nauki. :) Paulina Karolina - opinia (1) Świetna szkoła, która w mojej ocenie sprosta oczekiwaniom każdego ucznia... Karolina Grzegorz - opinia (1) Bardzo dobra szkoła z dobrym efektem nauczania i elastycznym podejściem do... Grzegorz Grzegorz - opinia (1) Bardzo dobra szkoła z dobrym efektem nauczania i elastycznym podejściem do... Grzegorz Hanna - opinia (1) Jeszcze nigdy nie trafiłam na tak naturalne i profesjonalne podejście w... Hanna Ewa - opinia (1) Fantastyczny sposob nauczania!!! Ewa Maciej - opinia (1) Z usług szkoły językowej korzystam już od kilku miesięcy. Nigdy wcześniej nie... Maciej K - opinia (1) Ciekawe zajęcia, miła, swobodna atmosfera, świetna organizacja i indywidualne... K Sylwia - opinia (1) Lektorzy bardzo zaangażowani i profesjonalni, ogromny plus za indywidualne... Sylwia Sebastian - opinia (1) Polecam tą szkołę. Świetne indywidualne podejście do słuchacza Sebastian P - opinia (1) Super szkoła. Świetni lektorzy. Polecam gorąco! P