pytanie (1) Witam serdecznie:) Znajdując wiele pozytywnych opinii o tej szkole zapisuję... Kama Szukamy!!! III semestr studium fryzjerskie (4) Witam, poszukujemy osób które zostały "na lodzie" i nie ukończyły semestru... Beata proszę o OPINIE absolwentki (1) Szukam szkoły kosmetycznej, która ma dostosowane zaplecze socjalne, kadrę... Gośka
świetna (1) Brakuje mi takich szkół, kursów po których ciągle wiem i pamiętam tak wiele... Asia Polecam!! :) (1) W tym roku skończyłam tu Szkołę Wizażu i Stylizacji. I naprawdę szczerze ją... Zadowolona:) szkoła fryzjerska (2) Bardzo fajna szkoła, dużo się już nauczyłam. Mieliśmy zorganizowane przez... Agnieszka Szkoła na 5+ :))))))))))))) (2) Jestem Absolwentką tej szkoły i szczerze polecam kierunek kosmetyczny :)... Kasia Dobra szkoła (2) Jestem uczennicą drugiego semestru na kierunku technik usług kosmetycznych i... mary Zdecydowanie polecam! (2) Szkoła bardzo dobra, a przy COSINUSIE po prostu boska. Jeżeli tylko się chce... Dex Super szkoła (2) Za parę miesięcy kończę tą szkołę, przystąpię do egzaminu zawodowego, jestem... Słuchaczka wizaż (1) Jestem becnie uczennicą wizażu. Pracownia jest bardzo łądna. Nauczyciele... Pl fajna szkoła (1) Podoba mi się nauka w tej szkole, nauczyciele mili i otwarci. Organizują... Uczennica polecam (2) Jestem zadowolona z nauki w tej szkole. Pracujemy na kosmetykach różnych... Marysia super szkoła (2) Przeszłam z trzema kolerzankami do tej szkoły na drugi semestr w trakcie... Ania Polecam kierunek wizaż i stylizacja. (2) Ukończyłam Szkołę Wizażu i Stylizacji w czerwcu 2009 i muszę przyznać, że... Katarzyna Bida z nędzą.. (2) Skończyłam masaż w tej szkole i czuję się oszukana bo nie chcą mnie zatrudnić... Małą POLECAM!! (1) Skończyłam w Gdańskiej Szkole Kosmetycznej kierunek wizaż i stylizacja i już... Kasia Polecam. (1) W zeszłym roku skończyłam tu Studium Kosmetyczne i jestem bardzo zadowolona,... Agnieszka a mnie się podobało (1) a mnie się podobało na wizażu i stylizacji, zajęcia były ciekawe, jak ktoś... była uczennica Świetna szkółka :) (2) Witam :) Chodzę do tej szkoły i muszę powiedzieć ,że jest naprawdę świetnie... Julietta