Szkoła Niedźwiadek na Niedźwiedniku - proszę o opinie.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Czy może ktoś ma dziecko w tej szkole. Czy faktycznie jest tam tak fajnie jak opowiada Pani Dyrektor czy może jest tam trochę ściemy. Będę bardzo bardzo wdzięczna z opinie!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szkoła Niedźwiadek na Niedźwiedniku - proszę o opinie.

nie wiem jak ta prywatna ale ta duża państwowa szkoła na Niedźwiedniku jest bardzo fajna - mój syn chodził tam 4 lata i z bólem zmienialiśmy ją na inną (już nie mogłabym go dalej tam dowozić) - jeśli ta szkoła to Twój rejon to warto tam pójść , nauczyciele fajni, poziom dość wysoki , dyrekcja też jest w porządku. Mój syn chodził tam do klas 0-3.

Chodzi mi o te mała prywatna

Halo może jakieś opinie?

U naszej rodzinie jest dziecko chodzące do Niedźwiadka. Opinie bardzo pozytywne, nauczyciele zaangażowani, indywidualne podejście do dziecka. Poza relacją rodziny, mam jeszcze doświadczenie z zajęć pozalekcyjnych przeprowadzonych z klasą z Niedźwiadka - odniosłam bardzo pozytywne wrażenie. Dzieci wychowane, ale nie wytresowane. Wychowawca stanowczy, ale pełen ciepła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale te wrunki lokalowe takie kiepskie :( i dlatego sie nadale zastanwiam nad tą szkola
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (19 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

Mój pies ugryzł moje dziecko (32 odpowiedzi)

Witam, mam problem z moim 9 letnim psem. Mamy go od szczeniaka, wzięliśmy go z Ciapkowa, jest...