Szkoła Pływania i Nurkowania ARGONAUT do której chodzę i nie tylko ja....
Uczęszczam do ARGONAUTÓW juz kolejny rok , ukończyłem wiele kursów prowadzonych przez tą szkołę oferowaną. Moja Córka ma teraz prawie roczek i uwielbia zabawę w wodzie , więc zapisałem ją do Pani Ywetty na naukę pływania . Bardzo sympatyczna i dobrze zorganizowana kadra.Wiem co mówię , ponieważ współpracuję ze Szkołą Pływania i Nurkowania ARGONAUT już prawie 10 lat i nigdy się na nich nie zawiodłem ,są godni zaufania a przez to godni polecenia, tym tak jak ja cenią solidność i profesjonalnie prowadzone lekcje czy kursy.Cenie również podejście Pani Ywetty i Pana Tomka Dobroczek,dzięki nim wiem , iż nauczyłem się pływać , NURKOWAć ORAZ UDZIELAć PIERWASZEJ POMOCY.To naprawdę Szkółka z klasą,osoby pracujące tam mają pojęcie o pływaniu,nie mówiąc już o postępach dzieci które są widoczne gołym okiem...!Wspaniali ludzie,miła atmosfera a przede wszystkim zero problemów. To już by wystarczyło, ale widać, że to naprawdę fachowcy i w dodatku przykładają się.Poprostu Bardzo Dobra Kadra Instruktorska i Trenerska- miła, wymagajaca, dobrze wyszkolona, skutecznie szkoląca, mająca postępy w nauce .