dobra atmosfera, wartościowi nauczyciele (1) W szkole jesteśmy od kilku lat, obecnie chodzi tu już kolejne nasze dziecko.... Piotr szczęśliwe dziecko (2) Do Lokomotywy nie trafiliśmy przypadkiem, nikt tutaj nie trafia z przypadku.... Kasia Zdecydowanie godne polecenia (1) W szkole od dwóch lat jest moja córka. Jej rozwój jest dla mnie zdecydowanie... Artur
Lokomotywa- najlepsza szkoła i cudownie zaopiekowane dzieci! (1) Z Lokomotywą jesteśmy związani od lat, starszy syn ukończył przedszkole, a... Mama Szymka Wspaniały rozwój dziecka (1) Do Lokomotywy chodzimy od samego początku i wiem, że to był najlepszy wybór... Ewa Dla naszych dzieci (2) Placówka powstała organizując siłę wszystkich rodziców chcących w jak... Joanna zadowolone dziecko (1) Jestem zadowoloną mamą pierwszoklasisty. Syn chce chodzić do szkoły, chce się... Agnieszka wyjatkowa szkoła (1) Zawsze jest pytanie, co dla kogo w szkole najważniejsze. Dla nas to, by... Paulina Gorska Szczęśliwe dzieci (1) Niespodziewałam się,że dzieci mogą być tak szczęśliwe w szkole oraz że nauka... mama uczennicy klasy 0 Wychowanie na najwyższym poziomie klasy 0 i 1 (1) Bardzo ciepłe relacje nauczycieli i z dziećmi jak i rodzicami,wyjątkowa... Paweł Naprawde dobra szkoła (1) Polecam, ponieważ jest to naprawdę wyjątkowe miejsce. Rodzice mają realny... Mama M.