Bezpiecznie i spokojnie (1) Długo zastanawiałam się nad pozostawieniem córki jeszcze rok w przedszkolu,... zadowolona mama :) 57 to najlepsza szkoła podstawowa, spędziłam tam najlepsze 7 lat w moim życiu! (1) Szkoła jest cudowna. Wyposażenie też niczego sobie. Nauczyciele są tam, jak... ABSOLWENTKA LOL (3) Nie polecam tej szkoły. Nauczyciele są okropni. A vice dyrektor tym bardziej.. Klusek
W szkole jak w domu:) (1) Jetem absolwentka szkoły nr.57. Szkoła jest bardzo przyjazna dla uczniów.... ABSOLWENTKA M.S. - opinia (1) Bardzo dobra szkoła polecam. M.S. 57 nie jest zła (1) Treść opinii: 57 jest dobra Jestem mamą czwórki dzieci. Sama jestem... rodzic Szkola Podst. 57 (1) Szkola nie odbiega poziomem nauczania od innych szkol w okolicy (Sz.... dyr szkoła (2) w klasach 1-3 było super ... świetna wychowawczyni, dobrze uczyła, miła... uczennica Szkoła (1) Szkoła posiada nauczycieli konstruktywnych i pomagających. Jestem w tej... Rafał Zubowicz Tak sobie (1) Szkoła bardzo słabo wyposażona. Słabo też tam uczą szczególnie języka... absolwentka extra (1) szkoła 57 dla mnie to rewelacja bardzo dobrze wspominam nauczycieli... norman Moja ukochana podstawówka (1) Może tylko pod koniec było trochę gorzej, ale cóż - taki wiek kolegów. Mój... Dariusz Kosmowski