Ola - opinia (1) mam bardzo złe wrażenia jeśli chodzi o tą szkołę. Kontakt z nauczycielem... Ola teresa debowska - opinia (1) Super klimatyczna szkoła ,zachęcam do poznania warunków i zapisów. teresa debowska Niezwykła osoba (2) P. Marta Pszenna nauczycielka SP nr 61 Gdańsk-Przeróbka to niezwykła osoba.... Ola Siuda
Polecam szkołę (2) Szkoła doś fajnie wyposażona, nauczyciele mili, kompetentni i zawsze chętni... Marta Szkoła nie dla dzieci z problemami (1) Jak w kazdej - zdarzają sie słabi i pomysłowi nauczyciele. Do kogo trafi... GedCzar SUER SZKOŁA (1) Jestem bardzo zadowolona , że moje dziecko uczęszcza do tej właśnie szkoły... Monika tak,tak (1) Fajna szkoła ,fajni nauczyciele a teraz to super odremontowana.Miło... Dziuniek B . fajna szkoła ; DDD (1) Uważam, że jest to najlepsza szkoła podstawowa w Gdańsku ; D . Sam... Marcin. Dobra, bezpieczna szkoła (1) Dwójka moich dzieci uczęszcza do tej szkoły. Jej wizerunek zmienia się na... Paulina ..... (2) Według mnie ta szkoła jest bardzo dobra. Są w niej kamery, nowe boisko i... Agnieszka hmmm... (1) chodziłam do tej szkoły dwa lata i sądzę, że atmosfera ogólna jest mniej... Al@