Szczerze polecam! (2) Przyszłe Mamy, jeśli zastanawiacie się, czy warto uczestniczyć w zajęciach... Ola Rewelacja (1) Nie spodziewałam się niczego nadzwyczajnego, po prostu chcieliśmy mieć jako... K i A Sylwia-opinia (1) Bardzo polecam Szkołę Rodzenia Estery Chejda. Wybraliśmy z mężem zajęcia... Sylwia Samsel
Gorąco polecam (1) Jestem bardzo zadowolona ze spotkań z Panią Esterą, które odbywały się u nas... Monika Bosko (1) Pasja, otwartość i poczucie huoru to słowa, którymi określiłabym prowadzącą... Berenika pod skrzydłami anioła - położna Estera Chejda z Wejherowa (1) Gorąco polecam skorzystanie z porad Szkoły Rodzenia Bociek Pani Estery... Kasia Profesjonalnie, miło i fachowo (1) Lepiej nie można trafić. fachowa wiedzą połączona z przystępnym jej... Patikot Rewelacja :) ! (1) Uczęszczałam do Szkoły Rodzenia Bociek wraz z mężem. Wcześniej dużo czytałam... klaudia Andzia - opinia (1) Szkoła rodzenia okazała się być trafiona:) Pani Estera posiada ogromną wiedzę... Andzia Super (1) Prowadzenie na szkole rodzenia naprawdę na wysokim poziomie, wszystkie... Asia & Darek Dorota - opinia (1) Uczestniczyliśmy z mężem w zajęciach indywidualnych co nadało spotkaniom... Dorota Karolina - opinia (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni,dużo przydatnych informacji,przyjazna... Karolina Super (1) Bardzo polecam Esterę. Super profesjonalna obsługa. Po szkoleniu jesteś... Bożenka Szkoła Rodzenia w domu (1) Byłam bardzo zadowolona z zajęć z przemiłą panią położną. Pomimo że to moje... Monika Jak najbardziej na tak:) (1) Krótko i na temat - wystawiona ocena w pełni zasłużona, polecam!!!:) Alicja Brakuje słów... (1) uznania, którymi mogłabym opisać panią Esterę, która prowadzi szkołę... Julita Polecam (1) Szkoła rodzenia Bociek to był doskonały wybór, zostaliśmy świetnie... Paweł i Alicja Bardzo polecam (1) Skorzystaliśmy z mężem z opcji kursu indywidualnego w naszym domu. Było to... Ewa Polecam, mimo że ja nie skorzystałam... (1) Niestety, ale nie miałam pojęcia, że Estera (znajoma ze szkoły:) prowadzi... Mama:) POLECAM!!!!!!! (1) Witam Z Połozną Esterą poznałam się kilka miesięcy temu :))) obecnie jestem... Sylwia