M. i K. - ocena (1) Super podejście i zaangażowanie, przystępne ceny. Na lekcje chodzimy z... M. i K. Filip i Magda - ocena (1) Razem z żoną przygotowywaliśmy się u Oli na pierwszy taniec. Jako kompletni... Filip i Magda Michał - opinia (1) Profesjonalne podejście, miła atmosfera, indywidualne podejście do każdego z... Michał
Ela - opinia (1) Gorąco polecam Szkołę Tańca Iris! Od pół roku uczestniczę w kursie tańca... Ela Angelika - opinia (1) Serdecznie polecam kurs tańca z Olą, super atmosfera i świetna zabawa. To... Angelika Polecam! (1) Super szkoła tańca. Nawet takiemu łamadze jak ja taniec weselny wyszedł... Marek Relax :) (2) Wspaniałe zajęcia oraz świetny odpoczynek i "odskocznia" od codziennych... MH Wspaniale!!! :) (1) Chodzimy na nauki pierwszego tańca, bardzo nam się podoba!:) A Pani Ola jest... Julia Polecamy Wszystkim, pelen profesionalizm. (2) Witam. Chcielibysmy Wszystkim polecic szkole tanca ISIS. Zajecia z Pania Ola... Natalia i Arek Dziękuję Pani Olu (1) Intrygujące tance, ciekawe choreografie, tempo nauczania dostosowane do... Mariola Zumba dla każdego w OLIWIE !!!! (1) Oprócz tańca brzucha na świetnym poziomie polecam ZUMBĘ. Ja chodzę o... Joanna z Oliwy Mariahtigress - opinia (1) Polecam zajęcia indywidualne dopasowane do potrzeb, umiejętności i czasu.... Mariahtigress Szkoła tańca Isis (1) Szkoła tańca Isis to cudowne miejsce o niepowtarzalnej atmosferze. Chodzę tam... Agnieszka zdecydowanie TAK (1) Świetna szkoła, miły klimat, luźna atmosfera i fantastyczna instruktorka!... X Polecam (1) Bardzo fajna szkola, cierpliwa i mila instruktorka:) chcialam sprobowac czy... gatto Rewelacyjna szkoła tańca dla kobiet! (2) Od około 1,5 roku chodzę kiedy tylko mogę na zajęcia z tańca brzucha do Pani... Dorota Polecam (1) Świetna atmosfera, życzliwość, zajęcia w małych grupach. Warto skorzystać z... Zadowolona Tylko Isis (1) Isis to moje trzecie doświadczenia z tańcem brzucha i szczerze mówiąc... Mariahtigress Fantastyczne zajecia! (1) Gorąco polecam wszystkim zajecia przy ul. Kaprow. Bardzo dobry dojazd,... Ewuszysko POLECAM w każdym wieku (1) Super instruktorka i super atmosfera. Odpowiadają mi zajęcia w małych grupach... Jola