Ambit

Szkoły językowe

Gdańsk, Zeusa 12 (Kowale)

Maja - opinia (1) Bardzo polecam, atmosfera przemiła, a lektor fantastycznie przekazuje wiedzę... Maja Kacper - opinia (1) Polecam każdemu.Super lektorzy,którzy prowadzą zajęcia w bardzo dobrej... Kacper Joanna Książkowska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości oraz usług Ambitu. Ceny przystępne.... Joanna Książkowska
Beata - opinia (1) Bardzo polecamy, super atmosfera uczęszczamy z narzeczonym na zajęcia z... Beata Kamil - opinia (1) Miła atmosfera, profesjonalne podejście do ucznia, super lektorzy, jestem... Kamil Martyna - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę, miła atmosfera, profesjonalny i wysoki poziom... Martyna Lokalny tester - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z jakości oferowanych usług przez Ambit, pełen... Lokalny tester Dusia - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, wykwalifikowana kadra. Dusia Paulina - opinia (1) bardzo polecam, pełen profesjonalizm, lektorzy bardzo zaangażowani. Paulina Polecam :) (1) Serdecznie polecam Ambit, oddział na Kowalach. Oferta jest bardzo... pati