Z czystym sercem polecę Obelixa. Wiedza teoretyczna została przekazana w sposób łatwy i przejrzysty, a stawiane pytania zawsze otrzymywały wyczerpującą odpowiedź. Dużym plusem szkoły jest położenie w centrum miasta, przez co standardowe trasy egzaminacyjne zostały przerobione wielokrotnie. Największe uznanie należy się panu Mariuszowi. Rzadko spotyka się w życiu nauczyciela z powołaniem, a tym pojęciem mogę śmiało określić tego instruktora. Nigdy nie pomyślałabym, że mogę tak pewnie czuć się za kierownicą, a to właśnie pan Mariusz dał mi wiarę we własne możliwości. W stu procentach angażuje się on w pracę z kursantem, dodatkowo dbając o przyjazną atmosferę w aucie, czy to przez swoje wyjątkowe poczucie humoru, czy dobry gust muzyczny ;). Skrupulatnie omawia, rozrysowuje i powtarza w praktyce każdy manewr, przedstawiając wszystkie sytuacje, jakie mogą wystąpić na drodze. Nigdy negatywnie mnie nie oceniał, zawsze wspierał i dopingował w dalszych poczynaniach za kierownicą. Zostałam przygotowana nie tylko do bezbłędnego zdania egzaminu, ale przede wszystkim do jazdy w życiu codziennym. Naprawdę nie mogłam trafić na lepszego instruktora. Bez zastanowienia wybrałabym tę szkołę ponownie.