Szkoła tańca nie dla wszystkich!

Nie polecam dla osób, które nie przepadają za niewybrednymi żartami na swój temat.Odniosłam wrażenie, że instruktor lubi obrażać sylwetki kobiet w wulgarny sposób. Jest dość specyficzną osobą, nie ma żadnych zahamowań w swoich komentarzach i w "żartach". Brakuje mu również kultury osobistej i inteligencji społecznej. Byłam zaskoczona w jaki chamski sposób zostałam potraktowana na lekcji indywidualnej. Lekcja została przerwana na moją własną prośbę, przez 25 min. byłam tylko obrażana. Nie polecam lekcji indywidualnych dla kogoś, kto myśli, że czeka go godzina dobrej zabawy i profesjonalne podejście do klienta. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Cóż? Tam gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą. Mam nadzieję, że sam fakt napisania tej opinii spowodował ulgę i że był następnym krokiem, który zapoczątkuje jakieś zmiany w Pani życiu. Można by tu wiele napisać - ale czy ma to sens…? Pozdrawiam Pani Natalio.
A Wszystkich Tych, którzy tę opinię przeczytają, zachęcam do sprawdzenia naszej Akademii... może problem leżał gdzie indziej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0