na luzie ale bardzo profesjonalnie :) (1) Bardzo fajne zajęcia. Nie często mam okazję tyle się pośmiać. Fajnie że są... Maja Nie polecam, chyba że ktoś chce stracić czas i pieniądze. (6) Na początku obecnego roku zakupiłam u pana Macieja Ł. karnet na zajęcia w... Hania Polecam (1) Skorzystaliśmy z kilku lekcji przed samym weselem, bo nie umieliśmy ze sobą... Luiza
Bardzo polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Dzięki odpowiedniej ilości osób w... Mateusz Było super (1) Do plusów można z pewnością zaliczyć swobodną i dowcipną atmosferę podczas... Aga i Paweł Kurs dla ludzi z poczuciem humoru :))) (2) Jestem bardzo zaskoczona opiniami poniżej. Przyznam szczerze, że jakoś nigdy... Monikaaa Hmmm... Może i my dorzucimy parę słów. ATL znaleźliśmy surfując po necie. (2) Podczas rozmowy telefonicznej Maciek sprawiał bardzo miłe wrażenie i udzielał... Ewelina i Jacek Widzę, że się nie myliliśmy... (2) Widzę, że Pani Natalia napisałą całą prawdę o tej "szkole". Skoro tak to... Henryk Szkoła tańca nie dla wszystkich! (2) Nie polecam dla osób, które nie przepadają za niewybrednymi żartami na swój... Natalia maksiu86 - opinia (2) Ciekawie prowadzone zajęcia, luźna atmosfera i wyrozumiałość trenera sprawia,... maksiu86 Miła atmosfera, można się nauczyć i miło spędzić czas. (2) Prowadzący zapewnia, że każdy uczestnik zajęć nie będzie żałował czasu... Henryk Polecam wszystkim (1) Znakomity trener, świetnie uczy i ma dobre poczucie humoru. Do zobaczenia w... Dalej