Szkoleń nie ma! to fakt
Szkoleń nie ma! to fakt i koniec. Bedą od połowy lutego..Kiedyś starałem się o szkolenie jako grafik, bo było takie ogłoszenie i co? NIC :) nie ma i nie będzie a jak bedą to może 5miejsc! i koniec a żeby tego było mało to szanowna Pani kieroownik powiedziała mi że ja i tak nie dostanę tego szkolenia bo oni mają swoje kryteria komu dać a komu nie dać..
A oferty pracy np: wywieszone na tablicy to KPINA! 19 karteczek na 3ech ogromnych tablicach potrafiących zmieścić teoretycznie 90 takich karteczek! Puste pola zapchali plakatami i reklamami.."Zapchaj pan czymś tą dziurę"...Aby tego było mało to niektóre z tych ogłoszeń były nie aktualne lub totalnie przeterminowane..Dzwonienie na podane na nich numery okazało się stratą kasy!
A oferty pracy np: wywieszone na tablicy to KPINA! 19 karteczek na 3ech ogromnych tablicach potrafiących zmieścić teoretycznie 90 takich karteczek! Puste pola zapchali plakatami i reklamami.."Zapchaj pan czymś tą dziurę"...Aby tego było mało to niektóre z tych ogłoszeń były nie aktualne lub totalnie przeterminowane..Dzwonienie na podane na nich numery okazało się stratą kasy!