Barbara - ocena (1) Chciałam bardzo podziękować za możliwość udziału w szkoleniu. A prowadzącemu... Barbara Multicarlo - ocena (1) Wszystko w porządku Multicarlo Maciek - ocena (1) Kolejne szkolenie w ciągu ostatnich kilkudziesięciu lat. Sporo teorii i... Maciek
Marek - ocena (1) Jesteśmy zadowoleni ze szkolenia z pierwszej pomocy. Polecamy firmę kvadro. Marek Monika - ocena (2) Szkolenia BHP zawsze kojarzą się z przykrym obowiązkiem, ale nie z BHP... Monika Fordata - ocena (2) Jeśli myślisz, że szkolenie BHP to tylko nudna opowieść o gaśnicach i zakazie... Fordata Dominik - ocena (2) obsługa BHP na bardzo wysokim poziomie, od pierwszego kontaktu po wykonanie... Dominik Rafał Gajewski - ocena (2) Już podczas pierwszej rozmowy p. Kamil wytłumaczył mi, że potrzebuje innej... Rafał Gajewski Anna - ocena (2) Współpraca zaczęła się od audytu podczas, którego firma znalazła kilka... Anna Krzysztof - ocena (1) Witam. Polecam wszystkim szkolenie na wózek widłowy w szkole multicarlo ,... Krzysztof Mikita Khamianok - ocena (1) Jestem bardzo zadowolonym, dziękuję multicarlo️ Mikita Khamianok Krzysztof - ocena (1) Szybkie i skuteczne szkolenie. Wszystkie informacje podane jak należy.... Krzysztof Adrian - ocena (1) Bardzo Polecam !!! Przyjemna atmosfera i profesjonalne podejście do pracy . Adrian Ru92ik - ocena (1) Szczerze polecam, fachowe i rzetelne podejście do szkolenia. Dawid świetny... Ru92ik Bartek - ocena (1) Profesjonalnie przygotowane do egzaminu ,materiały szkoleniowe kompletne i... Bartek Michał - ocena (1) Po raz kolejny jako pracownicy Multikina, mieliśmy okazję wziąć udział w... Michał Zygmunt - ocena (1) Mieliśmy przyjemność uczestniczyć w szkoleniu z pierwszej pomocy prowadzącym... Zygmunt XYZ - ocena (1) Szczerze to nie wiem skąd tak dobre oceny. Szkolenie z pierwszej pomocy... XYZ TOJA - ocena (1) Bradzo profesjonalnie przeprowadzone szkolenie z pierwszej pomocy Myślałem ,... TOJA TOJA - ocena (1) Duże zaangażowanie prowadzących kursy. Na moją prośbę w ramach szkolenia... TOJA