Zygmunt - ocena (1) Mieliśmy przyjemność uczestniczyć w szkoleniu z pierwszej pomocy prowadzącym... Zygmunt TOJA - ocena (1) Bradzo profesjonalnie przeprowadzone szkolenie z pierwszej pomocy Myślałem ,... TOJA TOJA - ocena (1) Duże zaangażowanie prowadzących kursy. Na moją prośbę w ramach szkolenia... TOJA
TEDI - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do szkolenia. Różnorodne i przejrzyste formy... TEDI Elżbieta P. - ocena (1) Brałam dziś udział w bardzo ciekawym szkoleniu z zakresu I pomocy... Elżbieta P. Hania - ocena (1) Super. Wszystko w największym porządku. Gorąco polecam. To kolejne szkolenie. Hania Estera - ocena (1) Polecam. Duża dawka i formacji Estera Zbigniew - ocena (1) Szkolenie przeszedłem drugi raz po 3 latach i nic się w nim nie zmieniło.... Zbigniew Michał - ocena (1) Szkolenie z pierwszej pomocy dużo praktycznych informacji, ciekawa... Michał Michał - ocena (1) Szkolenie BHP inne niż dotychczasowe, dużo informacji, ciekawa prezentacja. Michał Adam - ocena (1) Niestety, ale nie mogę polecić szkolenia z pierwszej pomocy. Prowadzący mówił... Adam KRIS - ocena (1) Szkolenie z Ppoż. i Pierwszej pomocy z dużą ilością niezbędnej wiedzy, od... KRIS KRIS - ocena (1) Szkolenie BHP, inne niż dotychczasowe przeprowadzone w miłej z humorem... KRIS Michał - ocena (1) Super obsługa , duża dawka wiedzy, super przygotowanie do egzaminu Michał Andrzej - ocena (1) Super szkolenie Andrzej Radek - ocena (1) Spoko, fajnie nauczyli, dzięki nim uprawnienia za zwyżki zdane za pierwszym. Radek Radzik - ocena (1) Szkolenie spoko. Wszystkiego nauczą :D Radzik Błażej - ocena (1) Jest ok. Pierwszy raz byłem na tak rozbudowanym szkoleniu. Błażej Fordata - ocena (1) Jeśli myślisz, że szkolenie BHP to tylko nudna opowieść o gaśnicach i zakazie... Fordata Bartosz - ocena (1) Szkolenie przeprowadzone super, przez wykwalifikowany personel w miłej... Bartosz