Kurs na wózki widłowe (1) Jestem bardzo zadowolony.polecam Mikołaj Polecam (1) Bardzo szybko i bardzo sprawnie prowadzone szkolenie. Serdecznie polecam ! Rafał Kurs operatora wózka widłowego (1) Polecam! Rzeczowo, szybko i w przystępnej cenie. Zaświadczenie respektowane w... Kacper
Gorąco Polecam Sebastian (1) Jestem bardzo zadowolony z szybkosci jak i z nauki. Gorąco polecam Sebastian Wotejnia !!! (1) Pełen profesjonalizm. Godny polecenia. Przemek polecam (1) szybko milo bezproblemowo kryzef Szkolenie bhp (1) Pierwsze szkolenie bhp w naszej firmie, z którego pracownicy wyszli... Dariusz Waza Multicarlo (1) Szybko, efektywnie, miło, Polecam!!! Kamil Kurs (1) Kurs przebiegl w milej atmosferze Ogolnie polecam Piotr Kurs na wózki widłowe z wymianą butli gazowej (1) Gorąco polecam Paweł Kursy multicarlo (1) Bardzo miła atmosfera nauczania,tłumaczenie na szkoleniu bardzo... Krystian Kurs Wózek Widłowy (1) dobrze przygotowana kadra, miła atmosfera, żadnych spóźnien wszystko w... Karol Zadowolony (1) Polecam kurs na wózki widłowe w firmie Multicarlo. Prowadzący kurs miły... Zadowolony Serdecznie polecam (1) Fachowa obsługa w zakresie BHP Andrzej55 Aura Herbals (1) Profesjonalne podejście do każdego szkolenia BHP. Polecam AW Godny polecenia bhpowiec (1) Wiele razy korzystaliśmy z usług p. Dawida. Prowadzimy dwie firmy z mężem i w... Anna Obsługa BHP (1) Firma FireMAT swoje usługi realizuje profesjonalnie oraz indywidualnie... Agnieszka Nowik REFERENCJE (1) Jestem zadowolona z usług firmy. Kompetentna, profesjonalna i szybka obsługa.... Wiesława Spigarska solidnie, profesjonalnie i sympatycznie (1) młody energiczny fachowiec z bardzo rozległą wiedzą, zawsze jest dostępny,... Joanna Matuszyńska Jesteśmy na TAK (1) Od kilku lat współpracujemy z BeHaPe D. Peterlejtner i jesteśmy bardzo... BCB Sp. z o.o.