Monika - ocena (1) Polecam z całego serca! Firma szkoleniowa wyróżnia się nie tylko ogromną... Monika Damian - ocena (1) Bardzo merytoryczne szkolenie z LinkedIn. Bardzo dobry kontakt z Panią Sandrą... Damian Igor - ocena (1) Zapisanie się na ich kurs był dobrą decyzją. Zajęcia prowadzone przez świetną... Igor
Kola - opinia (1) bardzo profesjonalnie i zarazem miło prowadzone zajęcia, bardzo indywidualne... Kola Przemek - opinia (1) Może nie najtaniej, ale skutecznie Przemek drogo i słabo (1) jak wyżej - drogo i słabo i drogo zs Maria B - opinia (1) Super kurs w atrakcyjnej cenie jakby nie patrzeć na kursy stacjonarne na... Maria B Jak za dawnych lat (2) Prowadzący, chyba nie zauważył, że rok 2003 był już dawno. Drogo, schematy... Marek Profesjonalizm i wysoka jakość świadczonych usług (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia jakie prowadził Pan Krzysztof. To... Maria Szkolenie z trenerem Krzysztofem (1) Szkolenie okazało się trafem w dziesiątkę. Czynności, które wykonywałem w... Piotr K. Polecam (2) Przeszłam kurs CorelDRAW i Adobe Photoshop jako narzędzia DTP, 11 spotkań,... Katarzyna Excel w przystępnej formie (1) Nareszcie szkolenie, po którym czuję, że moja wiedza się wzbogaciła o nowe i... Maciej Polecam (1) Nareszcie szkolenie SQL na temat, bez zbędnej teorii, sama praktyka. Pomoc... Maciej Polecam! (1) Świetnie prowadzony kurs, dużo zadań praktycznych, trener jasno i ciekawie... Magdalena szkolenia dla szkoły (1) Korzystamy z oferty firmy LABELPOLAND.COM od kilku lat. Trenerzy przygotowują... PZS Reda Kiepsko (2) Słabe szkolenie, nie polecam. Braki merytoryczne prowadzącego, błędy w... Marek Moim zdaniem najlepsze szkolenia w trójmiescie (2) Korzystamy ze szkoły Openmind już kolejny raz (szkolenia otwarte jak i... Karolina Szkolenia z SharePoint i wdrożenia (2) Temisto Software wspiera naszą firmę od dwóch lat. Odkąd nawiązaliśmy... Adam Wojnarowski Senior na komputerze (2) Jestem już babcią, ale by rozmawiać przez komputer z córką, która jest w... Lucyna Uwielbiam Microsoft Excel po tym szkoleniu (1) Chciałam podziękować Panu Krzysztofowi za rewelacyjne szkolenie. Informację o... Anna Hekselman