Szkolenie " Zarządzanie czasem" - Polecam !!
Firma Perspecta posiada na tyle bogatą ofertę szkoleniową, że Osoby otwarte na wiedzę i nastawione na rozwój własnych kompetencji czyli takie jak ja, mogą stanąć przed nie lada wyzwaniem podejmując decyzję w wyborze tego jednego. Na szczęście w decyzji pomagają po części z góry ustalone terminy. Ja wybrałam szkolenie z "Zarządzania czasem", gdyż aktualnie rozwój umiejętności planowania i efektywnego dziania był mi najbardziej potrzebny. Jako osoba wchodząca na rynek pracy, który wymaga wielozadaniowości, chciałam poznać kilka sprawdzonych metod efektywnego planowania działań. Dlatego najbardziej podobał mi się bogaty wachlarz ćwiczeń, dający wiedzę i narzędzia do wielu metod zarządzania czasem oraz informacje o indywidualnych predyspozycjach, tudzież preferencjach. Jeśli chodzi o pozostałe kwestie: kameralna i miła atmosfera, ciekawe i życiowe wskazówki, nie tylko związane z danym tematem szkolenia oraz kompetentna Prowadząca, u której widać psychologiczne podejście do uczestników. (Nie mylić z dydaktyczno-moralizatorskim !) Polecam Osobom dopiero rozpoczynającym karierę zawodową oraz przede wszystkim tym Osobom, które kolokwialnie mówiąc "mają dużo spraw na głowie".