Anastasia - ocena (2) Matt jest najlepszy nauczycel! Gorąco polecam! Anastasia Marta - opinia (2) Pani nauczycielka przemiła, a lekcje przeprowadzone w sposób bardzo... Marta Katarzyna - opinia (3) Polecam wszystkim naukę języka hiszpańskiego w szkole Viva La Vida Skuteczne... Katarzyna
Joanna - opinia (4) Świetna szkoła. Płynny przepływ informacji. Córka bardzo lubi zajęcia z panem... Joanna Madzia Magda - opinia (3) Polecam za sumienność i zaangażowanie w proces nauczania angielskiego. Bardzo... Madzia Magda Aleksandra - opinia (3) Mam porównanie z kilkoma innymi i moim zdaniem to najlepsza szkoła językowa w... Aleksandra Martyna Mayer - opinia (3) Jestem bardzo zadowolona z wyboru Prestige Lingua dla mojego dziecka! Moja... Martyna Mayer Ja :-) - opinia (2) Bardzo polecam. Ja :-) Miron - ocena (1) Bardzo interesujące miejsce: ciekawie zaaranżowane wnętrza ze szczególnym... Miron O - ocena (1) Nie polecam, miejsce jest mało zadbane i brudne... O Iza - ocena (1) Polecam szkołę - dzieci uczyły się tu angielskiego przez kilka lat -bardzo... Iza zadowolony rodzic - ocena (1) Syn i córka uwielbiają zajęcia. Z relacji dzieci wynika, że każda z lekcji... zadowolony rodzic Ola Flisikowska - opinia (2) Otwartość na oczekiwania klienta, profesjonalizm i po prostu mega miła... Ola Flisikowska Joanna - opinia (1) Serdecznie polecam, zaangażowanie,profesjonalizm, miejsce przyjazne dla... Joanna Zofia, mama Hani - opinia (2) Moja córka była dwa razy na obozie w Mikoszewie ze szkoły Prestige Lingua.... Zofia, mama Hani Ewa S - opinia (2) Nauka w Prestige Lingua to jak spotkanie ze znajomymi, ale z dużą dawką... Ewa S Marcin Baliński - opinia (2) Syn wrócił bardzo zadowolony z obozu. Bardzo mu się podobało. Zapowiedział,... Marcin Baliński Maksymilian - opinia (2) Przez długi czas zastanawiałem się nad wyborem odpowiedniej szkoły językowej.... Maksymilian Adam Bogdanowicz - opinia (2) Współpracuję z Panem Krzysztofem od 8 lat, lekcje z nim zawsze są... Adam Bogdanowicz Mr Satisfied - opinia (1) Dobre połączenie świetnej jakości nauczania i stylowego wnętrza z akcentami... Mr Satisfied